Πρόσωπα

Η σεζόν… καριέρας του Γιαννούλη πλησιάζει: Το ρεκόρ στα φιλικά, ο Βάγκνερ και το «78» που καταρρίπτεται!

Η σεζόν… καριέρας του Γιαννούλη πλησιάζει: Το ρεκόρ στα φιλικά, ο Βάγκνερ και το «78» που καταρρίπτεται!
Για την καλύτερη σεζόν της καριέρας του φαίνεται πως προετοιμάζεται ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος αποτελεί μόλις έναν από τους τρεις ποδοσφαιριστές της Νόριτς, που έχουν αγωνιστεί στα τέσσερα τελευταία φιλικά του club ως βασικοί. Απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ντέιβιντ Βάγκνερ και σύντομα αναμένεται να ξεπεράσει με τα «καναρίνια» τις 78 συμμετοχές του με τον ΠΑΟΚ!
Πριν από περίπου δύο μήνες, αρκετά ελληνικά δημοσιεύματα ήθελαν τον Δημήτρη Γιαννούλη να αναχωρεί από τη Νόριτς και να απασχολεί τόσο ελληνικούς συλλόγους, όσο και ομάδες από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη Ρωσία.

Ο ατζέντης του διεθνή μπακ είχε επιβεβαιώσει το εν λόγω ενδιαφέρον, αλλά εν τέλει, ο Γιαννούλης παρέμεινε στη Νόριτς, με τον Ντέιβιντ Βάγκνερ πιθανότατα να διαδραματίζει κομβικό ρόλο.

Ο Γερμανός προπονητής είχε δείξει από τον Ιανουάριο και μετά, όταν και μετέβη στον σύλλογο, πως υπολογίζει τον Έλληνα, γεγονός που αποδεικνύεται σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, από την αξιοποίηση του Γιαννούλη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0