Πρόσωπα

Το «μυστικό» ευεξίας και η νέα ζωή του Σίρλε: Αναρρίχηση ημίγυμνος στους -19 βαθμούς υπό το μηδέν!

Το «μυστικό» ευεξίας και η νέα ζωή του Σίρλε: Αναρρίχηση ημίγυμνος στους -19 βαθμούς υπό το μηδέν!

Ο Αντρέ Σίρλε μετά το «αντίο» του στα γήπεδα, έχει στραφεί στα extreme sports. Ο 32χρονος Γερμανός φορ, έκανε αναρρίχηση ημίγυμνος στο βουνό Σνέσκα, στους -19 βαθμούς ολοκληρώνοντας τη μέθοδο ευεξίας «Βιμ Χοφ».   

Ο Αντρέ Σίρλε, το 2020 αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ύστερα από μια μεγάλη καριέρα που έχει ως highlight ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και πολλές άλλες επιτυχίες, κυρίως στη Bundesliga

Ο Γερμανός επιθετικός έκτοτε έχει βρει νέο σκοπό στη ζωή του, ολοκληρώνοντας τη μέθοδο «Βιμ Χοφ». 

Πρόκειται για μία ακραία πρόκληση, που κατατάσσεται στην κατηγορία των extreme sports, καθώς το άτομο ωθεί τον εαυτό του στα άκρα μέσω της έκθεσης σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. 

Ο Σίρλε πρόσφατα εθεάθη να κάνει αναρρίχηση ημίγυμνος στο βουνό Σνέσκα, που βρίσκεται στα σύνορα Τσεχίας και Πολωνίας. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή ήταν ακραία αντίξοες με το θερμόμετρο να δείχνει  -19 βαθμούς Κελσίου!

Ο άλλοτε φορ της Ντόρτμουντ, μέσω των social media του, μοιράζεται εμπειρίες από τις νέες αυτές περιπέτειες, υπογραμμίζοντας πως τα οφέλη της συγκεκριμένης μεθόδου είναι πολλά και αφορούν τόσο στη σωματική υγεία, όσο και στη ψυχική.

Σε πρόσφατο post που ο ίδιος έκανε στο Instagram, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την αναρρίχηση στο συγκεκριμένο βουνό, λέγοντας:

«(Ήταν) το πιο δύσκολο πράγμα που έκανα ποτέ τόσο ψυχικά όσο και σωματικά! Τα τελευταία λεπτά δεν μπορούσα να νιώσω τίποτα και έπρεπε να βρω κάτι βαθιά μέσα μου για να μπορέσω να συνεχίσω! Μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ! -19 βαθμοί, άνεμος με 100 χλμ./ώρα, στα πρόσωπά μας χιόνι και βροχή!

Αυτό που έμαθα… Το σώμα μου κι εγώ είμαστε πιο δυνατοί από όσο νόμιζα, αν βάλω το μυαλό και την ψυχή μου σε αυτό που κάνω, μπορώ να κάνω τα πάντα»

Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr

    

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0