Πρόσωπα

Πριν 6 μήνες αποχωρούσε… κλαίγοντας και τώρα πανηγυρίζει: O Φαν ντε Μπέικ είναι ξανά εδώ! (vid)

Πριν 6 μήνες αποχωρούσε… κλαίγοντας και τώρα πανηγυρίζει: O Φαν ντε Μπέικ είναι ξανά εδώ! (vid)

Κάτι περισσότερο από ένα γκολ σε ένα φιλικό προετοιμασίας είναι αυτό του Ντόνι Φαν ντε Μπέικ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον νεαρό να ανοίγει το σκορ απέναντι στη Λυών στο 49ο λεπτό.

Ναι, μία νίκη σε ένα φιλικό προετοιμασίας δεν έχει κάποια σημασία, ναι, μετά από λίγο καιρό κανείς δεν θα θυμάται τους σκόρερ σε μία φιλική επικράτηση, όμως για μερικούς, υπάρχουν ματς τα οποία δεν μοιάζουν με τα υπόλοιπα.

Και χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από τον Ντόνι Φαν ντε Μπέικ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σαφώς και δεν υφίσταται. Διότι η αναμέτρηση απέναντι στη Λυών, η οποία συνιστά και το δεύτερο φιλικό του Μέισον Μάουντ με τους «κόκκινους διαβόλους», σηματοδοτεί και την επιστροφή του Ολλανδού στην αγωνιστική δράση.

Πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο στην θέση του νεοαποκτηθέντα Άγγλου και κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα του, μετά από έξι μήνες. Τόσος καιρός πέρασε από το ματς που ο Φαν ντε Μπέικ αντικαταστάθηκε απέναντι στη Μπόρνμουθ αναγκαστικά και προέβη σε χειρουργική επέμβαση, για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Πλέον, μισό χρόνο μετά, είναι υγιής. Μπορεί ξανά να χαμογελά. Και μεγαλύτερη δικαίωση και ανταμοιβή από ένα τόσο όμορφο γκολ σε φιλικό του καλοκαιριού, δεν υφίσταται. Για τον λόγο αυτό άλλωστε, το πανηγυρίζει σαν να είναι επίσημο…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.england365.gr 

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0