Πρόσωπα

Ορεξάτος Βέρμπιτς, με τον χρόνο σύμμαχο!

Ορεξάτος Βέρμπιτς, με τον χρόνο σύμμαχο!

Γκολ και θετική εμφάνιση, περιλάμβανε η παρουσία του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Χάποελ Μπερ Σεβά και ο χρόνος θα πρέπει να γίνει σύμμαχός του έτσι ώστε να αλλάξει την κακή περσινή του εικόνα!

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Θέση στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είχε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας επί ελληνικού εδάφους, κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά. Ο Σλοβένος εξτρέμ, κατάφερε να σκοράρει, θέλοντας να δώσει συνέχεια στην καλή εκκίνηση που είχε στην προετοιμασία στην Αυστρία. Ο χρόνος που πήρε ήταν 45 λεπτά, καθώς ο Γιοβάνοβιτς δεν άλλαξε την νοοτροπία του σχετικά με το πως μοιράζει στους ποδοσφαιριστές του την αγωνιστική εμπειρία, μοιράζοντας το παιχνίδι στη μέση.

Φυσικά, η εικόνα του Βέρμπιτς από την περσινή χρονιά δεν ήταν αυτή που αναμενόταν, καθώς οι φιλοδοξίες που είχε η ομάδα προς το πρόσωπο του… κατέρρευσαν άδοξα. Ο Σλοβένος δεν προσέφερε δηλαδή τα αναμενόμενα και ας έκανε «μπαμ» κατά την είδηση της απόκτησης του. Η νωθρή παρουσία απογοήτευσε ιδιαίτερα τους φίλους της ομάδας και… άκουσε τα εξ αμάξης. Αρνητική επιρροή στην εικόνα του αυτή, είχε ένα προσωπικό του οικογενειακό ζήτημα, το οποίο έγινε γνωστό από διαρροές, όμως λύση δεν βρέθηκε για να «προσχωρήσει».

Η φετινή χρονιά του όμως, ξεκινάει με αισιοδοξία και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θέλει να κάνει ένα ολικό restart στα αρνητικά περιστατικά του πέρσι. Τη δεδομένη στιγμή ο Μπέντζαμιν έχει σύμμαχο του τον χρόνο, για να συνεχίζει να δουλεύει και να εξελίσσεται. Αν θέλει να αλλάξει δηλαδή την κατάσταση και να υποστηρίξει τον παχυλό μισθό που λαμβάνει θα πρέπει να γίνει φίλος με το χρόνο που έχει μπροστά του και να επενδύσει σε αυτόν. Μόνο με πράξεις θα αλλάξουν οι εντυπώσεις.

Είναι ένας παίκτης που κατά το παρελθόν της καριέρας του έχει αποδείξει ότι είναι ικανός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, όμως στην Ελλάδα δεν έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει. Παρόλα αυτά, η εικόνα του στο παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά ήταν συμπαθητική και καμία σχέση με αυτή που είχαμε δει. Είχε πολλή όρεξη και ήταν αρκετά δραστήριος από τα αριστερά της επίθεσης, διανύοντας αρκετά μέτρα με υψηλή ένταση. Κυνηγούσε τις φάσεις, αναπτύχθηκε και προσπάθησε να δημιουργήσει.

Σίγουρα το ότι σκόραρε είναι ένα σημείο αναφοράς και συμβάλει στην συνολικά καλή του παρουσία. Το κομμάτι της δημιουργίας βέβαια, ανέλαβε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος σέντραρε με εξαιρετικό τρόπο για την περιοχή και ο Βέρμπιτς έκανε αυτό που έπρεπε και με μια κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Χωρίς προκαταλήψεις, αν η εν λόγω αγωνιστική του άνοδος συνεχιστεί τα πράγματα θα είναι πολύ αισιόδοξο γεγονός για την ομάδα, καθώς ένα «χαμένο πιόνι» θα ενταχθεί και πάλι στο δυναμικό σύνολο της ομάδας. Όπως αναφέραμε, ο χρόνος είναι σύμμαχος του και ο αγωνιστικός χώρος ο καθρέπτης του για να αποδείξει ότι θέλει!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0