Πρόσωπα

Ο Σισέ θα προπονήσει στην Οσέρ τον Ντανουά, που δεν τον… πρόλαβε ποτέ στην ομάδα!

Ο Σισέ θα προπονήσει στην Οσέρ τον Ντανουά, που δεν τον… πρόλαβε ποτέ στην ομάδα!

Ονομάζεται Κέβιν Ντανουά. Είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος στην Οσέρ. Είναι ο μοναδικός παίκτης του ρόστερ που θα δει για… πρώτη φορά στην ζωή του τον Τζιμπρίλ Σισέ, να φορά την φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε. Και αυτό διότι όταν αυτός ήρθε στον κόσμο μας, δύο χρόνια μετά ο Γάλλος επιθετικός αναχωρούσε για το «Άνφιλντ».

Ο Τζιμπρίλ Σισέ επιστρέφει στο ποδόσφαιρο σε εντελώς διαφορετικό ρόλο. Έναν ρόλο… καινοτόμο, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί συνηθισμένος. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό;

Πως ο πρώην σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου της Οσέρ, και θα είναι ο προπονητής επιθετικών τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και της δεύτερης. Η εν λόγω αρμοδιότητα είναι συχνό φαινόμενο στο μπάσκετ και στο αμερικανικό ποδόσφαιρο και σιγά σιγά θα εισάγεται και στον «βασιλιά των σπορ».

Και ποιος μπορεί να χαρακτηριστεί καταλληλότερος του Γάλλου, ώστε να επιτελέσει ένα τέτοιου είδους έργο, συνδυάζοντας και το γεγονός να έχει αναδειχθεί από την Οσέρ; Διότι εκεί βρέθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ από το καλοκαίρι του 2004 μέχρι και το 2006, προτού πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ, και να σκοράρει συνολικά στην καριέρα του 272 φορές σε 609 εμφανίσεις!

Από εκεί και πέρα όμως, ποιο είναι το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Πως ο πρώτος σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος, το 2002 και το 2004, θα κληθεί να προπονήσει ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν μόλις… δύο ετών, όταν εκείνος μετακόμισε στο «Άνφιλντ»!

Ο λόγος για τον Κέβιν Ντανουά, ο οποίος αισίως συμπλήρωσε τα 19 του χρόνια, έχοντας γεννηθεί το 2004. Ο συγκεκριμένος λοιπόν, είναι ο ορισμός του ποδοσφαιριστή που… μεγάλωσε με τον Τζιμπρίλ Σισέ, την ώρα που θα τον δει για… πρώτη φορά στην ζωή του να φορά εμφάνιση της Οσέρ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0