Πρόσωπα

Βίκτορ Γουεμπανιάμα από ποιον πλανήτη ήρθες στη Γη; Οι εξωπραγματικές διαστάσεις του Νο1 του draft!

Βίκτορ Γουεμπανιάμα από ποιον πλανήτη ήρθες στη Γη; Οι εξωπραγματικές διαστάσεις του Νο1 του draft!

Το No1 του draft του NBA για το 2023 είναι λίγο… διαφορετικό από τα άλλα. Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα διαθέτει ασύλληπτες, εξωπραγματικές διαστάσεις και μάλιστα σε ηλικία μόλις 19 ετών!

Σχετικά Άρθρα

Είναι πουλί; Είναι αεροπλάνο; Όχι, είναι ο… Βίκτορ Γουεμπανιάμα! Κάπως έτσι, σαν ένας άλλος Superman, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το -ξεκάθαρο- φαβορί για το Νο1 στο draft του NBA για το 2023!

Ο Γάλλος θηριώδης φόργουρντ/σέντερ θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν τον άνθρωπο (;) που θα ενισχύσει τη frontline των Σαν Αντόνιο Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς. Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο. Αυτές, όμως, που πραγματικά προκαλούν ίλιγγο είναι οι διαστάσεις του, που μας προτρέπουν να σκεφτούμε ότι πρόκειται για κάποιον προερχόμενο από άλλον πλανήτη!

Βίκτορ_χάρτης.jpg

Γεννημένος στις 4 Ιανουαρίου του 2004, είναι κάτι παραπάνω από 19 ετών, ζυγίζει 107 κιλά και διαθέτει ύψος που αγγίζει τα 2,23 μέτρα! Φυσικά, έχει περιθώριο να κερδίσει ακόμα λίγους πόντους. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία όπου μιλά στο podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ, ο οποίος με ύψος 1,93 μ. δείχνει στο πλάι του σαν… μυρμήγκι!

ρεντικ.jpg

Όπως επίσης και το βίντεο που υπάρχει με τον νεαρό Γάλλο δίπλα στον Ρούντι Γκομπέρ, σέντερ που φτάνει τα 2,16 μέτρα, αλλά στην όψη του Γουεμπανιάμα φαίνεται περισσότερο ως… playmaker!

Όσον αφορά το άνοιγμα των χεριών του παίκτη των Metropolitans 92, μάλλον… τρομάζει! Φτάνει τα 2,43 μέτρα και ξεπερνά κατά πολύ το αντίστοιχο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak», έχοντας τα χέρια σε πλήρη έκταση προς το πλάι, φτάνει τα 2,21 μ., όσο ακριβώς και ο Νίκολα Γιόκιτς!

wembayama_hands.jpg

Ο Γουεμπανιάμα μπορεί να κάνει «θαύματα» ακόμα και με το μέγεθος της παλάμης, καθώς μόλις με τα δύο του δάχτυλα, έχει την ικανότητα να πιάσει και να σηκώσει μία μπάλα μπάσκετ.

Ενώ όταν πρόκειται για μία μπάλα του μπέιζμπολ, δύναται οριακά να την εξαφανίσει στη χούφτα του!

Για το τέλος αφήσαμε το νούμερο του παπουτσιού του. Όπως ήδη θα έχετε αντιληφθεί, απαιτείται ειδική παραγγελία. Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα, προκειμένου να πατήσει και να «μαγέψει» στα παρκέ, χρειάζεται παπούτσια νούμερο 55! Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Γιάο Μινγκ φορούσε νούμερο 52!

wembayama_shoes.jpg

Μάλιστα, ήδη από πολύ μικρός αποτελούσε… θηρίο της φύσης, με τις εικόνες και τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τότε, να προκαλούν δέος!

9_ετών.jpg
Ο Γουεμπανιάμα σε ηλικία 9 ετών!



11_ετών.jpg
Σε ηλικία 11 ετών στη Ναντέρ μαζί με συνομηλίκους του!

ναντερ_2015.jpg

καρφωμα.jpg
11 ετών και... κάρφωνε με περίσσεια ευκολία!

Όλα αυτά φαίνονται σίγουρα εξωπραγματικά. Παρ’ όλα αυτά, ο Γάλλος, που θα επιλεχθεί ασυζητητί στο Νο1 του draft, είναι πέρα για πέρα γήινος και το μέλλον, λόγω του αστείρευτου ταλέντου του, δικαιωματικά του ανήκει!


wembayama.jpg

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0