Πρόσωπα

Έπιασε την κορυφή που του ανήκει ο Χάαλαντ - Άφησε πίσω τον Εμπαπέ, κλείνει τη σεζόν με… 56 γκολ! (video)

Έπιασε την κορυφή που του ανήκει ο Χάαλαντ - Άφησε πίσω τον Εμπαπέ, κλείνει τη σεζόν με… 56 γκολ! (video)

Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Είναι δεδομένο. Το απέδειξε και πάλι. Δύο γκολ ακόμη με την εθνική Νορβηγίας, έφτασε τα 56 στην σεζόν 2022-23 και κάπως έτσι, τερματίζει δεδομένα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, σε διασυλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Τι να πει κανείς για τον Έρλινγκ Χάαλαντ; Έχει κατακτήσει τα πάντα φέτος, αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της Μάντσεστερ Σίτι, τερμάτισε τη σεζόν, όντας ο κορυφαίος σκόρερ της Premier League, του Champions League και του Nations League, αλλά… συνεχίζει.

Αισίως, σημείωσε δύο γκολ ακόμη με τη Νορβηγία, φτάνοντας τα 24 σε 25 συμμετοχές και ξεπέρασε τον Κιλιάν Εμπαπέ, σε συνολικά γκολ σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο αθροιστικά.

Έφτασε τα 56, ουδείς μπορεί πλέον να τον προλάβει και απέδειξε με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, πως ναι μεν μπορείς να τον αντιμετωπίζεις σοβαρά για 55 λεπτά, αλλά χρειάζεται δύο στιγμές.

Αυτό έκανε στο 56’ και το 60’ απέναντι στην Κύπρο και ένα νέο ρεκόρ προστέθηκε στη συλλογή του, στο τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν για αυτόν!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0