Πρόσωπα

Όπου μονομαχία, ο Μαυροπάνος... πρώτος - Κορυφαίος σε ολόκληρη τη Bundesliga!

Όπου μονομαχία, ο Μαυροπάνος... πρώτος - Κορυφαίος σε ολόκληρη τη Bundesliga!
Απροσπέλαστος, ασυναγώνιστος, κορυφαίος. Ο Ντίνος Μαυροπάνος έδωσε πολλές μονομαχίες στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Bundesliga και κέρδισε τις περισσότερες σε ολόληρη τη λίγκα.
Μπορεί η Στουτγκάρδη να χρειάστηκε το μπαράζ για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, παρόλα αυτά στην άμυνά της έχει... αποθέματα χρυσού και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στον Ντίνο Μαυροπάνο.

Ο πρώην αμυντικός της Άρσεναλ και του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν για μία ακόμα φορά εκ των διακριθέντων της ομάδος του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην παραμονή της στη Bundesliga. Και όπου Ντίνος Μαυροπάνος, τα ατομικά... γαλόνια δεν λείπουν.

Αφού λοιπόν μέχρι το Μουντιάλ του Κατάρ αποτελούσε τον κορυφαίο σε εύστοχες μεταβιβάσεις στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, ήρθε και το παράσημο μετά το πέρας όλου του μαραθωνίου σε άλλη στατιστική κατηγορία.

Σύμφωνα λοιπόν με το Kicker, ο διεθνής σέντερ μπακ έκλεισε την περίοδο με ποσοστο 67,1% στις κερδισμένες μονομαχίες και στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας με τον Γιόνας Χέκτορ της Κολωνίας (66,8%) και τον Μπέντζαμιν Παβάρ της Μπάγερν, να ακολουθούν κατά πόδας.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος έχει σταθεροποιηθεί στους κορυφαίους αμυντικούς της λίγκας και πως να μη συμβεί αυτό με τα πεπραγμένα του. «Σφάζεται» η μισή Ευρώπη στα πόδια του και οι αριθμοί του, δικαιολογούν τη ζήτηση που έχει.

 
Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0