Πρόσωπα

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Έκτος Άγγλος στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, 15 χρόνια μετά τον Μπέκαμ!

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Έκτος Άγγλος στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, 15 χρόνια μετά τον Μπέκαμ!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, με τη «Βασίλισσα» να ανακοινώνει την απόκτησή του μέχρι το 2029 και επί της ουσίας, να εντάσσει στο έμψυχο δυναμικό της Άγγλο ποδοσφαιριστή, για πρώτη φορά μετά το 2007!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επισημοποίησε τη συμφωνία της με την Ντόρτμουντ για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Η «Βασίλισσα», μέσω ανακοίνωσης, έκανε γνωστό ότι επήλθε συμφωνία με τους Βεστφαλούς, με τον νεαρό Άγγλο να υπογράφει συμβόλαιο έξι ετών, με ισχύ μέχρι το 2029.

Ο Μπέλινγκχαμ πρόκειται να παρουσιαστεί την Πέμπτη 12 Ιουνίου το μεσημέρι και να φορέσει για πρώτη φορά την φανέλα της κορυφαίας ομάδας του ποδοσφαιρικού πλανήτη, αποτελώντας τον 6ο διαφορετικό Άγγλο που θα παίξει για τους «μερένχες».

Ποιοι ήταν οι προηγούμενοι; Ο Λόρι Κάνινγκχαμ την δεκαετία του ’80, που έκανε την αρχή, ο Στιβ ΜακΜάναμαν, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Μάικλ Όουεν και ο Τζόναθαν Γούντγκεϊτ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελεί τον τελευταίο… πρεσβευτή του «Νησιού» στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποχωρεί το 2007, έχοντας δώσει 159 ματς, με συμμετοχή σε 20 γκολ με τη «Βασίλισσα». Τα περισσότερα που έχει δώσει Άγγλος μαζί της. Θα τον ξεπεράσει ο Τζουντ Μπέλιγχαμ;

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0