Πρόσωπα

Το δίδυμο Μάρεϊ - Γιόκιτς που θα αφήσει εποχή και ο ιστορικός… παππούς Χάσλεμ! (video)

Το δίδυμο Μάρεϊ - Γιόκιτς που θα αφήσει εποχή και ο ιστορικός… παππούς Χάσλεμ! (video)

Η εξωπραγματική εμφάνιση των Μάρεϊ και Γιόκιτς στον τρίτο τελικό απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα, καθώς έγιναν οι πρώτοι συμπαίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ με triple double με 30+ πόντους, ενώ από την άλλη, ο Ουντόνις Χάσλεμ έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία των τελικών του ΝΒΑ!

Το δίδυμο του Ντένβερ έχει κάνει «πράματα και θάματα» στην φετινή postseason του NBA, όμως οι επιδόσεις τους στον τρίτο τελικό, στη νίκη επί των Χιτ απέκτησαν ιστορικό χαρακτήρα καθώς έγιναν το πρώτο δίδυμο στην ιστορία της λίγκας που έκανε triple double με 30+ πόντους!

Νίκολα Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ. Κρατήστε αυτό το δίδυμο, γιατί θα αφήσει εποχή στο ΝΒΑ! Ήδη οι δυο παίκτες του Ντένβερ έχουν αρχίσει και γράφουν τη δική τους ιστορία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, με τις επιδόσεις τους, ειδικά σε τόσο κρίσιμο σημείο όπως αυτό των playoffs και δη των τελικών του ΝΒΑ.

Για τον Σέρβο έχουμε… ξεμείνει πλέον από λόγια. Άλλο ένα triple double, άλλη μια απίστευτη εμφάνιση, άλλο ένα ματς που έκανε τα πάντα να φαίνονται εύκολα. «Δε με νοιάζει, είναι απλά ένα στατιστικό» είπε ο ψηλός των Νάγκετς στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τους Χιτ.
Ο Μάρεϊ αποφάσισε την κατάλληλη στιγμή να κάνει μεγάλο step up, να πάει χέρι-χέρι με το συμπαίκτη του και να φτάσει και αυτός σε ένα triple double. Έτσι, μαζί κατάφεραν κάτι μοναδικό, να γίνουν το πρώτο δίδυμο στην ιστορία του ΝΒΑ με triple double στο ίδιο παιχνίδι έχοντας σκοράρει αμφότεροι περισσότερους από 30 πόντους!
Ειδική αναφορά αξίζει να κάνουμε στον Ουντόνις Χάσλεμ! Ο Έρικ Σπόελστρα, όταν πια συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει επιστροφή για το Μαϊάμι, «έριξε» στον αγώνα τον… γέρο πλέον, Ουντόνις Χάσλεμ, ο οποίος στα 42 του, έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία των τελικών του ΝΒΑ! Την 9η Ιουνίου, ανήμερα του τέταρτου τελικού, ο σέντερ των Χιτ «σβήνει» 43 κεράκια στην τούρτα!
Χρήστος Παπαδόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0