Πρόσωπα

Μπάτλερ vs Γιόκιτς: Ένα «beef» που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν! (video)

Μπάτλερ vs Γιόκιτς: Ένα «beef» που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν! (video)

Οι τελικοί του NBA μεταξύ των Νάγκετς και των Χιτ είναι γεγονός και φέρνουν έντονες… θύμησες της κόντρας του Νίκολα Γιόκιτς με τον Τζίμι Μπάτλερ.

Σχετικά Άρθρα

Μπορεί να μην υπάρχει προϊστορία κάποιας μεγάλης κόντρας μεταξύ των Ντένβερ Νάγκετς και των Μαϊάμι Χιτ, όμως οι δυο σουπερστάρ των ομάδων είχαν μία έντονη αψιμαχία πριν δύο χρόνια.

Στις 8 Νοεμβρίου του 2021 σ’ ένα μεταξύ τους παιχνίδι στην κανονική διάρκεια, o Μαρκίφ Μόρρις των Χιτ έκανε φάουλ στον Γιόκιτς με τον Σέρβο να είναι μία από τις λίγες φορές που βγήκε εκτός εαυτού σπρώχνοντάς τον στη μέση από πίσω. Ο «Τζόκερ» έχει κερδίσει δικαιωματικά τον τίτλο του αστείου παιδιού στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και αυτή ήταν μια σπάνια στιγμή που έδειξε την άλλη όψη του εαυτού του.

Αυτή η κίνηση του Νίκολα Γιόκιτς, που οδήγησε και στην αποβολή του από το ματς, προκάλεσε την οργή του Τζίμι Μπάτλερ και όλης της παρέας των Χιτ που θέλησαν να υπερασπιστούν τον συμπαίκτη τους.  Ο «Μπάκετς» φώναζε προς τον πάγκο του Ντένβερ: «Πάμε να το λύσουμε πίσω» προκαλώντας κάποιον από την ομάδα να… παλέψει μαζί του.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή στο ημίχρονο όπου η ομάδα του Μαϊάμι είχε πάει έξω από τα αποδυτήρια των Νάγκετς ζητώντας… εξηγήσεις από τον 26χρονο τότε πολυτιμότερο παίκτη της λίγκας με την ασφάλεια του γηπέδου να παρεμβαίνει.

Ο Μάρκους Μόρρις, ο δίδυμος αδερφός του Μαρκίφ που παίζει επίσης στο ΝΒΑ, έγραψε στο Twitter: «Περίμενε μέχρι ο αδερφός μου να γυρίσει την πλάτη του». Σε απάντηση, τα δύο αδέρφια του Γιόκιτς που πάντα τον υπερασπίζονται δημιούργησαν έναν λογαριασμό στο Twitter με μοναδικό σκοπό να απαντήσουν σε όσα λέγονται.

«Καλύτερα να το αφήσετε έτσι όπως είναι αντί να απειλείτε δημόσια τον αδελφό μας! Ο αδερφός σου έκανε ένα βρώμικο παιχνίδι πρώτα. Αν θέλετε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα να είστε σίγουροι ότι θα σας περιμένουμε!! Jokic Brothers», ανέφεραν στο Twitter τα αδέρφια του Σέρβου σέντερ.

Ο Γιόκιτς αργότερα απολογήθηκε για την πράξη του αλλά η επανένωση των δύο ομάδων ενόψει των τελικών του ΝΒΑ μπορεί να αναζωπυρώσει την κόντρα των δύο πρωταγωνιστών.

jokic.png

Μπορεί ο Μαρκίφ Μόρρις να μην αποτελεί πια μέλος των Χιτ, όμως ο Τζίμι Μπάτλερ ρωτήθηκε για την κόντρα του με τον Γιόκιτς και για το αν αυτό το γεγονός θα επηρεάσει τους φετινούς τελικούς απαντώντας: «Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο στο τώρα. Ανήκει στο παρελθόν, αλλά θα πω ότι δε μιλούσα στον Γιόκιτς. Δεν ήταν αυτή η κόντρα μου οπότε σιγουρευτείτε πως θα γραφτεί αυτό. Αυτός στον οποίο μιλούσα τότε ξέρει πολύ καλά ποιος είναι».

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0