Πρόσωπα

Η Bundesliga είναι ο Τόμας Μίλερ και ο Γερμανός ταυτίζεται με τον όρο «πρωτάθλημα»!

Η Bundesliga είναι ο Τόμας Μίλερ και ο Γερμανός ταυτίζεται με τον όρο «πρωτάθλημα»!

Ιστορία «έγραψε» ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος με την 12η κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος, έγινε ο μοναδικός στην ιστορία της Bundesliga, που έχει αναδειχθεί στην κορυφή σε τόσες διαφορετικές περιπτώσεις.

Μπορεί να μεγαλώνει, μπορεί να μην συνεισφέρει το ίδιο με άλλες αγωνιστικές περιόδους, αλλά στο τέλος της ημέρας, ο Τόμας Μίλερ αποτελεί συνώνυμο… τίτλων. Τουλάχιστον αυτό αναδεικνύουν οι αριθμοί, καθώς αισίως κατέκτησε τη Bundesliga για 12η φορά στην «πλούσια» καριέρα του.

Πρόκειται για τον μοναδικό ποδοσφαιριστή στην ιστορία του πρωταθλήματος, που έχει πράξει κάτι τέτοιο σε τόσες πολλές, διαφορετικές περιπτώσεις. Η Μπάγερν Μονάχου ανέτρεψε την κατάσταση κόντρα σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Κολωνία, και ο Γερμανός ποδοσφαιριστής είναι μία κατηγορία… μόνος του επί γερμανικού εδάφους.

Ουδείς τον ξεπερνά, ουδείς μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Δώδεκα πρωταθλήματα Γερμανίας, 11 συνεχόμενα, όλα από το 2009 και έπειτα. Ο Τόμας Μίλερ ταυτίζεται με τον όρο «πρωτάθλημα» και η Μπάγερν Μονάχου διαθέτει στις τάξεις της έναν ποδοσφαιριστή γεννημένο… νικητή.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0