Πρόσωπα

Αντρέι Κράμαριτς: Ο πιστός στρατιώτης της Χόφενχαϊμ έφτασε πλέον τα… 100!

Αντρέι Κράμαριτς: Ο πιστός στρατιώτης της Χόφενχαϊμ έφτασε πλέον τα… 100!

Ένας δεινός «killer» που πλέον εκατοστάρισε. Ο Αντρέι Κράμαριτς αποτελεί μία σταθερή «αξία» στο σκοράρισμα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Γερμανία. Φέτος διανύει την έβδομη συνεχόμενη χρονιά του στην Bundesliga και θεωρείτε (εδώ και καιρό) ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών του πρωταθλήματος.

Ο Κράμαριτς έχει συνδέσει για τα καλά το όνομα του με την φανέλα της Χόφενχαϊμ και δικαίως αποτελεί ένα από τα αγαπημένα «παιδιά» της κερκίδας. Στην σημερινή αναμέτρηση (20/05) με την Ουνιόν Βερολίνου ο Αντρέι σκόραρε δις απέναντι στους πρωτευουσιάνους και έφτασε τα 100 γκολ καριέρας στην Bundesliga.   

Τα τέρματα πλέον του Κροάτη έχουν «χτυπήσει» τριψήφιο νούμερο, ένα επίτευγμα που μόνο απλό δεν θα πρέπει να θεωρηθεί. Ο Κράμαριτς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2016 ερχόμενος δανεικός από την Λέστερ (πριν ακόμη αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή) και έκτοτε μόνο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει καταφέρει να βάλει την μπάλα στο τέρμα περισσότερες φορές από αυτόν.  

Ο Αντρέι Κράμαριτς είναι ο αδιαμφισβήτητος «σούπερ σταρ» της Χόφενχαϊμ και ίσως ο κυριότερος λόγος που η ομάδα βρίσκεται ακόμη στην μεγάλη κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου.


Άγγελος Κρεμαστός 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0