Πρόσωπα

Λαουτάρο Μαρτίνες: Την… κοπανάει όπου τη βρίσκει

Λαουτάρο Μαρτίνες: Την… κοπανάει όπου τη βρίσκει

Με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να πραγματοποιεί άλλη μία ποδοσφαιρική «παράσταση» εις βάρος της Μίλαν, η Ίντερ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό και ο Αργεντινός συνεχίζει ακάθεκτος να τηρεί τις… παραδόσεις του.

Ο Αργεντινός «φονιάς» της Ίντερ απέναντι στην συμπολίτισσα βγάζει τον καλύτερο του εαυτό.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με δικό του τέρμα σφράγισε για τα καλά την πρόκριση των «νερατζούρι» στον τελικό του Champions League. Με ένα υπέροχο τελείωμα στην κλειστή γωνία του Μενιάν στο 74ο λεπτό έκανε το 1-0 απέναντι στην Μίλαν και έβαλε «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες είχαν παραμείνει ζωντανές στους «ροσονέρι» με το συνολικό σκορ να φτάνει στο 3-0.

Με το τέρμα αυτό ο Μαρτίνες έφτασε τα οκτώ απέναντι στην Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ξεκάθαρο πως έχει εξελιχθεί σε έναν φρικτό «πονοκέφαλο» για την άμυνα της Μίλαν, χωρίς βέβαια να έχει βρεθεί… γιατρειά.

Το οκτώ δεν είναι ένα αμελητέο νούμερο καθώς ο Μαρτίνες δεν έχει καταφέρει να σκοράρει περισσότερα τέρματα απέναντι σε άλλη ομάδα. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η Κάλιαρι η οποία έχει δεχθεί ακριβώς τον ίδιο αριθμό γκολ, οκτώ.

Η ικανότητα το Λαουτάρο Μαρτίνες στο σκοράρισμα είναι γνωστή, η παράδοση που έχει χτίσει όμως απέναντι στην Μίλαν είναι τουλάχιστον... εντυπωσιακή.


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0