Πρόσωπα

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Μαθήματα «clean sheet» από τον Ιταλό γκολκίπερ απέναντι στον Άρη

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Μαθήματα «clean sheet» από τον Ιταλό γκολκίπερ απέναντι στον Άρη

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις αδυναμίες τους, έτσι και Μπρινιόλι δείχνει να «αγαπάει» λίγο παραπάνω τις αναμετρήσεις με τον Άρη. Ο Ιταλός κίπερ απέναντι στους «κίτρινους» έχει χτίσει μία δυνατή παράδοση και δεν δείχνει διατεθειμένος να την… σπάσει τώρα.

Το «τείχος» κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού προκαλεί «εφιάλτες» στους ποδοσφαιριστές του Άρη εδώ και δύο σεζόν.

Είναι γνωστό πως ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι, αν όχι ο καλύτερος, ένας εκ των κορυφαίων κίπερ του πρωταθλήματος. Η φετινή πρωταθληματική πορεία των «πράσινων» οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις εκπληκτικές εμφανίσεις του Ιταλού.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Άρη στο Απόστολος Νικολαΐδης για την τελευταία αγωνιστική της Super League. Οι «κίτρινοι» όμως θα έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πέρα από ένα κατάμεστο γήπεδο και έναν τερματοφύλακα που αδυνατούν να τον νικήσουν.

Ο Μπρινιόλι τα δύο αυτά χρόνια που βρίσκεται στην χώρα μας έχει έρθει αντιμέτωπος με τον Άρη πέντε φορές και τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά.

Μπρινιόλι: «Θα νικήσει όποιος δεν φοβηθεί» | Sportal.gr

Ο Ιταλός αγνοεί την έννοια της ήττας απέναντι στους Θεσσαλονικείς καθώς μετράει τέσσερεις νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Το αρνητικό για τον Άρη όμως δεν είναι μόνο η αποχή του από τις νίκες αλλά και η ανικανότητα του απλός στο να σκοράρει.   

Σε αυτές τις πέντε αναμετρήσεις ο Μπρινιόλι έχει νικηθεί μόνο μία φορά από ποδοσφαιριστή του Άρη. Ο Οντουμπάτζιο στην ήττα με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης είχε ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση μέχρι οι Μαντσίνι και Παλάσιος πραγματοποιήσουν την ολική ανατροπή και δώσουν το πολυπόθητο τρίποντο στην ομάδα τους.

Ο Άρης εξαρχής έχει τον τίτλο του «αουτσάιντερ» στην αναμέτρηση της Κυριακής (14/05) ενάντιας στον Παναθηναϊκό. Ο Μπρινιόλι όμως κάτω από τα δοκάρια κάνει την αποστολή των «κίτρινων» ακόμη πιο δυσμενή.


Άγγελος Κρεμαστός

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0