Πρόσωπα

Αντρέ Βιεϊρίνια: Με τον αρχηγό στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ δεν χάνει

Αντρέ Βιεϊρίνια: Με τον αρχηγό στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ δεν χάνει

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, έτσι και η αγάπη του 37χρονου Βιεϊρίνια για τον ΠΑΟΚ δεν μετριέται σε συμμετοχές αλλά στα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον Πορτογάλο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 37χρονος αρχηγός του ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει πλέον τον χρόνο συμμετοχή των προηγούμενων ετών αλλά η επιρροή του στην ομάδα δεν παύει να είναι εντυπωσιακή.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια διανύει την έκτη του σεζόν στην Θεσσαλονίκη (από τις συνολικά εννιά, εάν προσθέσουμε και την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ) και έχει γίνει ένας εν ενεργεία θρύλος της ομάδας.

Το μήνυμα της γυναίκας του Βιεϊρίνια που θα συζητηθεί (pic) - Fosonline

Ο χρόνος όμως δεν «χαρίστηκε» ποτέ σε κανέναν έτσι και ο Αντρέ  θέλοντας και μη άρχισε να απομακρύνεται από τα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Όμως τέτοιου είδους προσωπικότητες δεν χρειάζονται πολλά λεπτά συμμετοχής για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Ο Βιεϊρίνια φέτος μετράει συνολικά 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είτε ως βασικός είτε ερχόμενος από τον πάγκο.

Το εντυπωσιακό είναι πως σε αυτές τις 21 εμφανίσεις ο ΠΑΟΚ έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές και οι δύο από τον Παναθηναϊκό με 2-1 στην Τούμπα. Η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο δείχνει να εμπνέει άπαντες στην ομάδα και τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν.

Συμμετοχή ορόσημο για τον Βιεϊρίνια που έγραψε ιστορία

Την Κυριακή (14/05) ο «δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει έναν… τελικό με τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Super League. Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο την νίκη σε αυτήν την αναμέτρηση για να «καπαρώσει» το καλό Ευρωπαϊκό εισιτήριο που έχει απομείνει, αν και θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία με τον τελικό κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.   

Το αν ο Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί βασικός στην αναμέτρηση αυτή δεν είναι γνωστό και μόνο ο Ρουμάνος προπονητής το γνωρίζει. Όμως με τα αποτελέσματα που φέρνει ο Πορτογάλος την φετινή σεζόν θα ήταν καλό να παίξει έστω και ως αλλαγή έτσι… για το γούρι.

Λουτσέσκου: Αποθέωσε Βιεϊρίνια – «Είναι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ»


Άγγελος Κρεμαστός

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0