Πρόσωπα

«Έγραψε» ιστορία ο Μπενζεμά: Έφτασε τον Τσάβι, κυνηγά τον Μέσι και… ονειρεύεται τον Κριστιάνο!

«Έγραψε» ιστορία ο Μπενζεμά: Έφτασε τον Τσάβι, κυνηγά τον Μέσι και… ονειρεύεται τον Κριστιάνο!

Ιδιαίτερη μοιάζει να είναι η 151η πρώτη συμμετοχή του Καρίμ Μπενζεμά στο Champions League, με τον Γάλλο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης να γίνεται ο 4ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του θεσμού με τόσες εμφανίσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Τι να πει κανείς για τον Καρίμ Μπενζεμά. Τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, τον άνθρωπο – συνώνυμο της Ρεάλ Μαδρίτης, τον μοναδικό ποδοσφαιριστή στην ιστορία των Μαδριλένων μαζί με τον Μαρσέλο, που έχει κατακτήσει 25 τρόπαια σε όλες τις διοργανώσεις με τον σύλλογο…

Αναρίθμητα τα ρεκόρ του Γάλλου σέντερ φορ και πλέον, κατέρριψε άλλο ένα. Με την παρουσία του στη βασική ενδεκάδα και στον ημιτελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ο Μπενζεμά γίνεται ο 4ος ποδοσφαιριστής, μαζί με τον Τσάβι, με 151 εμφανίσεις στο Champions League.

 

Μόνο τρεις τον ξεπερνούν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Λιονέλ Μέσι, ο Κασίγιας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον τέως συμπαίκτη του να είναι πρώτος στη σχετική λίστα με 32 συμμετοχές περισσότερες (183).

Αυτό μοιάζει να αποτελεί ένα μελλοντικό κίνητρο για τον Καρίμ Μπενζεμά. Διότι προς το παρόν, αν τα 90 του γκολ στην διοργάνωση ή οι 30 ασίστ που έχει μοιράσει, αυξηθούν, τότε το βράδυ προμηνύεται απολαυστικό για τον αρχηγό της «Βασίλισσας».

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0