Πρόσωπα

Ντάνιελ Μαντσίνι: «Έσπασε» επίδοση καριέρας στον Βόλο!

Ντάνιελ Μαντσίνι: «Έσπασε» επίδοση καριέρας στον Βόλο!
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έγινε ο... σερβιτόρος της ομάδας στον Βόλο και ο Παναθηναϊκός έφτασε στην νίκη στη Μαγνησία. Ο Αργεντινός επιθετικός του «τριφυλλιού» όμως, στο Πανθεσσαλικό «έσπασε» επίδοση καριέρας! 

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Η πορεία του Παναθηναϊκού για τον στόχο του πρωταθλήματος συνεχίζεται με ακατάπαυστο ρυθμό. Από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και σήμερα, οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης, με μοναδική το μικρό χρονικό διάστημα από του Ιανουαρίου, όπου η ΑΕΚ έφτασε την κορυφή και από τότε οι δυό τους προχωράνε χεράκι-χεράκι.

Το απόγευμα της Τετάρτης (26/4), ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με την πόλη της Μαγνησίας να… πρασινίζει, αφού πάνω από 10.000 φίλοι της ομάδας ταξίδεψαν πολλά χιλιόμετρα για να σταθούν στο πλάι του αγαπημένου τους τριφυλλιού. Παρά την κακοκαιρία, ο κόσμος βρέθηκε στη θέση του για το σκοπό που είχε ταξιδέψει.

Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, εκδήλωνε έναν εκνευρισμό και σε συνδυασμό με τα άσχημα καιρικά φαινόμενα, δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός προς την εστία Κότνικ και το ημίχρονο ήρθε με μια… εσάνς άγχους. Το παιχνίδι στη Λεωφόρο με τον Βόλο δεν απείχε πολλές ημέρες και οι άσχημοι συνειρμοί ήταν λογικοί.

Την κατάσταση στα χέρια του όπως εκ του αποτελέσματος φαίνεται την ανέλαβε ο Μαντσίνι, ο οποίος με δύο καλοχτυπημένες σέντρες έδωσε την ευκαιρία σε Ιωαννίδη και Σπόραρ να σκοράρουν. Μέχρι και πριν την 6η αγωνιστική των Play Off, ο Αργεντινός επιθετικός είχε καταφέρει να σκοράρει εις διπλούν, μια φορά κόντρα στον Άρη στο Βικελίδης και ακόμη μια με τον Παναιτωλικό.

Στο κομμάτι των ασίστ το «κοντέρ» δεν είχε ξεκινήσει να γράφει, όμως το ξεκίνησε και μάλιστα με γρήγορο ρυθμό. Έχοντας έξι ασίστ σε 17 αγωνιστικές με την φανέλα του Άρη την τρέχουσα σεζόν, μπορούμε να πούμε πως δεν τα πήγε και άσχημα.

Αλήθεια είναι, πως ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει στοιχεία που βοήθησαν την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την ημέρα της έλευσης του στο «τριφύλλι». Οι ασίστ όπως είπαμε δεν είχαν ξεκινήσει να… γράφουν, όμως συμβάλει πολύ αρμονικά στο «pass and game» της ομάδας, σαν να αγωνίζεται καιρό στην Αθηναϊκή ομάδα.

Ο 26χρονος επιθετικός, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του έχει… σερβίρει συνολικά 25 τελικές πάσες για γκολ, όμως δεν είχε φτάσει ποτέ σε διπλή ασίστ σε ένα παιχνίδι. Για πρώτη φορά στην καριέρα του με το τριφύλλι στο στήθος, ο Αργεντινός πέτυχε «διπλή ασίστ» κόντρα στον Βόλο και… πάει για άλλα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0