Πρόσωπα

Πάντερ όπως λέμε Λίλαρντ (video)

Πάντερ όπως λέμε Λίλαρντ (video)

Ο Κέβιν Πάντερ με στυλ Ντάμιαν Λίλαρντ όχι μόνο «πλήγωσε» τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και πανηγύρισε με τον ίδιο τρόπο.

Ο Κέβιν Πάντερ ήταν αυτός που χάρισε τη μεγάλη νίκη στην Παρτιζάν στο πρώτο παιχνίδι των play offs κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, μόλις 4 δέκατα του δευτερολέπτου πριν την εκπνοή του buzzer.

Με στυλ που θύμισε έντονα τον Ντάμιαν Λίλαρντ, ο Πάντερ «εκτέλεσε» από τα 6.75 βάζοντας την υπογραφή του σε αυτή την σημαντική νίκη.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δε μπορούσε να πιστέψει ότι «έσπασε» την έδρα στη Μαδρίτη με αυτόν τον εμφατικό τρόπο. Οι παίκτες με τη λήξη του ματς, έτρεξαν να πανηγυρίσουν πέφτοντας πάνω στον μεγάλο σκόρερ του αγώνα με τον ίδιο να κοιτάει ανέκφραστος την κάμερα απολαμβάνοντας την στιγμή.

Έτσι είχε κάνει και ο «logo» Λίλαρντ τέσσερα χρόνια πριν στο 5ο παιχνίδι του πρώτου γύρου των play offs που καθόρισε την σειρά απέναντι στους Θάντερ. Με buzzer beater τρίποντο από τα 11 μέτρα χάρισε τη νίκη στους Μπλέιζερς με όλους τους συμπαίκτες του να πέφτουν πάνω του γιορτάζοντας για το σπουδαίο επίτευγμα. Ο Λίλαρντ σαν κρύο «αίμα», δεν αντέδρασε σε τίποτα βιώνοντας απλά την αποθέωση από τον κόσμο και την ομάδα του.

Ο Κέβιν Πάντερ λοιπόν, ξεκίνησε με το... δεξί στα play offs της φετινής Euroleague και αυτή είναι μόνο η αρχή...

Ευτυχία Οικονομίδου
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0