Πρόσωπα

Σάιντ Μπενράχμα: Ο 3ος που «πληγώνει» την Άρσεναλ εντός και εκτός έδρας στην Premier League!

Σάιντ Μπενράχμα: Ο 3ος που «πληγώνει» την Άρσεναλ εντός και εκτός έδρας στην Premier League!

Ο Σάιντ Μπενράχμα έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας εις βάρος της Άρσεναλ στην Premier League φέτος.

Σχετικά Άρθρα

Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Άρσεναλ (2-2), παρότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 στο 10’. Ο άνθρωπος που έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή ήταν ο Σάιντ Μπενράχμα, ο οποίος στο 33΄μείωσε σε 2-1 από το σημείο του πέναλτι.

Ο Αλγερινός έφτασε έτσι τα πέντε γκολ στην Premier League φέτος και μαζί με τον Τζάρεντ Μπόουεν, που επίσης βρήκε δίχτυα κόντρα στους «κανονιέρηδες», είναι οι πρώτοι σκόρερ της Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα.

Ο Μπενράχμα ωστόσο με το γκολ που πέτυχε μπήκε σε μία «κλειστή» λίστα του φετινού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος εξτρέμ πέτυχε γκολ και στις δύο αναμετρήσεις στη σεζόν απέναντι στην Άρσεναλ. Στο ματς του πρώτου γύρου στο Έμιρεϊτς, ο Αλγερινός ήταν αυτός που είχε «ανοίξει» το σκορ στο 27’ και πάλι από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε με 3-1.

Αντίστοιχο επίτευγμα έχουν σημειώσει ως τώρα στη σεζόν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος χρονικά που το πέτυχε ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε σκοράρει δις στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, για να οδηγήσει στους «κόκκινους διαβόλους» στη νίκη με 3-1. Στο Λονδίνο όμως, το γκολ που έβαλε δεν ήταν αρκετό ώστε η Γιουνάιτεντ να γλιτώσει την ήττα (3-2).

Ο τρίτος της… παρέας είναι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην διάγει την καλύτερη σεζόν του στο Μερσεϊσάιντ φέτος, όμως έχει πετύχει εννέα γκολ στην Premier League και τα δύο εξ αυτών κόντρα στην Άρσεναλ. Μάλιστα, ο 31χρονος επιθετικός ήταν εκείνος που χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στη Λίβερπουλ στην αναμέτρηση του Άνφιλντ πριν από μία εβδομάδα (09/04).

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0