Πρόσωπα

ΠΑΟΚ: «Διπλός» Νάρεϊ μετά από πέντε χρόνια!

ΠΑΟΚ: «Διπλός» Νάρεϊ μετά από πέντε χρόνια!

Σκόρερ δις ο Νάρεϊ εις βάρος του Βόλου πετυχαίνοντας κάτι που είχε να καταφέρει μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια.

«Ντοπιέτα» για τον Καλέντ Νάρεϊ στον αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο για την 4η αγωνιστική των play off της Super League. Ο Γερμανός αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από την Φορτούνα Ντίσελντορφ με σκοπό να γίνει το νέο βασικό εξτρέμ του «δικέφαλου του Βορρά».

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι απέναντι στον Βόλο (09/04, 4-2) πέτυχε δύο γκολ κάτι που είχε να ξανά πετύχει από το μακρινό 2018. Ο τότε 23χρονος Νάρεϊ αγωνιζόταν στην Bundesliga 2 για λογαριασμό του Αμβούργου. Στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος φιλοξενήθηκαν από την Σαντχάουζεν την οποία κατατρόπωσαν με 3-0 και τον Καλέντ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση σκοράροντας δύο φορές.

Testspiel gegen Bayern: Khaled Narey erzielt Hamburgs Ehrentreffer - WELT

Ο Νάρεϊ έμεινε για τρεις σεζόν στην ομάδα μέχρι να μετακομίσει στο Ντίσελντορφ. Εκεί πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν σπάζοντας τα προσωπικά του ρεκόρ με τα οχτώ γκολ που σκόραρε και τις 15 ασίστ που μοίρασε. Τα νούμερα αυτά προσέκλισαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που τον έκαναν δικό τους.  

Νάρεϊ για ΠΑΟΚ: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω στην Τούμπα»

Η φετινή χρονιά για τον Νάρεϊ έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά τα νούμερα του παραμένουν σε υψηλό επίπεδο. Με τα δύο γκολ από το ημίχρονο στο παιχνίδι της «Τούμπας» έφτασε αισίως τα οχτώ τέρματα ενώ συνολικά έχει και 11 ασίστ. Κατάφερε λοιπόν να ισοφαρίσει την καλύτερα χρονιά του στο σκοράρισμα, η οποία ήταν η περσινή, ενώ διανύει την δεύτερη καλύτερη σεζόν του σε ασίστ.

Μία πετυχημένη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ κάτι που το αποδεικνύουν και τα νούμερα του.   

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr    

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0