Πρόσωπα

Άρνο Μαρτίνες: Το «ταλέντο» της Λα Μασία επιστρέφει στο Καμπ Νου ως παίκτης της Χιρόνα

Άρνο Μαρτίνες: Το «ταλέντο» της Λα Μασία επιστρέφει στο Καμπ Νου ως παίκτης της Χιρόνα

Ο 19χρονος «απόφοιτος» της Λα Μασία, Άρνο Μαρτίνεζ, θα επιστρέψει στο Καμπ Νου για πρώτη φορά, αλλά ως παίκτης της Χιρόνα.   

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Χιρόνα στο Καμπ Νου για την 28η στροφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Το πρόσωπο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, σε ένα ματς που έχει φαβορί τους γηπεδούχους, είναι ένας… παλιός γνώριμος των «μπλαουγκράνα».

Ο λόγος για τον 19χρονο Άρνο Μαρτίνεζ, ο οποίος γεννήθηκε στην Ισπανία και από πολύ μικρή ηλικία ξεχώρισε ως μαθητής στην κορυφαία ποδοσφαιρική ακαδημία της Λα Μασία. Ο νεαρός αμυντικός, τη σεζόν 2016/17 φόρεσε την φανέλα της μικρής ομάδας της Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021, όταν «μετακόμισε» στην U21 της Χιρόνα. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις εκεί του εξασφάλισαν μια θέση στην πρώτη ομάδα, με την οποία έως τώρα μετράει τρία γκολ.

Η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στην τελευταία αναμέτρηση της Χιρόνα με την Εσπανιόλ (1/4, 2-1) για την 27η αγωνιστική της La Liga. Στο 53ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ με ένα εξαιρετικό σουτ εντός της εστίας των αντιπάλων.    

Στο ματς της Δευτέρας (10/4), ο Μαρτίνεζ θα επιστρέψει για πρώτη φορά στο Καμπ Νου αγωνιζόμενος όμως για την αντίπαλη και όχι για την ομάδα της καρδιάς του. Φημολογούνταν πως ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα» το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, και ο ίδιος ο σύλλογος ήταν πρόθυμος να εξετάσει το ενδεχόμενο του γυρισμού του. Ο Τσάβι ωστόσο, αρνήθηκε τις φήμες σχετικά με  το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την προσθήκη του νεαρού αμυντικού στο δυναμικό της.




Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0