Πρόσωπα

Μέμφις Ντεπάι: Σκόραρε απέναντι στο Γιβραλτάρ και μπήκε σε μία ιδιαίτερη λίστα της Ολλανδίας (video)

Μέμφις Ντεπάι: Σκόραρε απέναντι στο Γιβραλτάρ και μπήκε σε μία ιδιαίτερη λίστα της Ολλανδίας (video)

Ο Μέμφις Ντεπάι λατρεύει να σκοράρει κόντρα στο Γιβραλτάρ και το έκανε… ξανά! Έτσι μπήκε σε μία λίστα με δεινούς σκόρερ της εθνικής Ολλανδίας.

Η Ολλανδία προηγείται στο σκορ απέναντι στο Γιβραλτάρ με 1-0, χάρις σε γκολ του Μέμφις Ντεπάι από το 23ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ολλανδός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του γκολκίπερ Κόλινγκ και με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ντάμφρις, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό ήταν το 5ο γκολ που ο Ντεπάι πετυχαίνει σε βάρος του Γιβραλτάρ με τη φανέλα των «οράνιε», το οποίο ήταν αρκετό για να συγκαταλέγεται σε μία μικρή λίστα με δεινούς σκόρερ της εθνικής Ολλανδίας.

Συγκεκριμένα, ο Μέμφις έγινε μόλις ο 3ος ποδοσφαιριστής που μέσα στον 21ο αιώνα σκοράρει πέντε ή περισσότερα γκολ κόντρα σε μία χώρα, που σε αυτή την περίπτωση είναι το Γιβραλτάρ. Στο παρελθόν ο 29χρονος στράικερ έχει αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, σε ματς τα οποία πέτυχε ισάριθμες «ντοπιέτες».

Έτσι, ισοφάρισε το ρεκόρ του Γιαν Κλαας Χούντελααρ, ο οποίος είχε σκοράρει συνολικά πέντε φορές απέναντι στο Σαν Μαρίνο, ενώ χρειάζεται ακόμη ένα για να ξεπεράσει τα έξι γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι με αντίπαλο την Ουγγαρία.  

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0