Πρόσωπα

Ο Ρενάτο Στέφεν σκόραρε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία της Ελβετίας! (video)

Ο Ρενάτο Στέφεν σκόραρε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία της Ελβετίας! (video)

Λιγότερο από μισή ώρα χρειάστηκε ο Ρενάτο Στέφεν για να σημειώσει χατ-τρικ με τη φανέλα της Ελβετίας και να γράψει ιστορία.

Η Ελβετία φαινομενικά είχε εύκολο έργο απέναντι στη Λευκορωσία για τα προκριματικά του EURO 2024 και τα… προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 3-0, έχοντας «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη.

Για να φτάσει ως εκεί όμως χρειάστηκε τη συμβολή του Ρενάτο Στέφεν ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του! Αναμφίβολα ένας ποδοσφαιριστής που λίγοι θα πόνταραν ότι θα σκοράρει, πόσο μάλλον ότι θα πετύχει χατ-τρικ.

Ο Ελβετός εξτρέμ που αγωνίζεται στη Λουγκάνο όμως, όχι μόνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα τρεις φορές, αλλά έγραψε ιστορία. Συγκεκριμένα, ο Στέφεν πέτυχε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στα χρονικά για την εθνική Ελβετίας, καθώς χρειάστηκε μόλις 29 λεπτά από το ξεκίνημα του αγώνα για να το καταφέρει!




Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μέχρι το ματς με τη Λευκορωσία είχε πετύχει μόνο ένα γκολ με το εθνόσημο σε 29 εμφανίσεις.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0