Πρόσωπα

Ο Τσιμίκας, ο Τζόλης, ο Γιαννούλης, o Μπάλντοκ και η Σαρρή: Ο καλύτερος μήνας των Ελλήνων στο… γαλανόλευκο «Νησί»! (video)

Ο Τσιμίκας, ο Τζόλης, ο Γιαννούλης, o Μπάλντοκ και η Σαρρή: Ο καλύτερος μήνας των Ελλήνων στο… γαλανόλευκο «Νησί»! (video)

Προφανώς και παρακολουθούμε τα πεπραγμένα των Ελλήνων στην Αγγλία. Μας αφορούν άμεσα, τους στηρίζουμε ακόμη και από μακριά και είμαστε πάντα υπερήφανοι όταν τους βλέπουμε να επηρεάζουν άμεσα το παιχνίδι των ομάδων τους. Και θεωρούμε πως από τα μέσα Φεβρουαρίου και έπειτα, ο Κώστας Τσιμίκας, ο Χρήστος Τζόλης, ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο Τζορτζ Μπάλντοκ και η Βεατρίκη Σαρρή, δεν εντυπωσιάζουν απλώς, αλλά… διαπρέπουν!

Έχουν αγωνιστεί 29 Έλληνες ποδοσφαιριστές στην Premier League. Για κάθε έναν από αυτούς, η χώρα μας είναι υπερήφανη, με τα πεπραγμένα τους να είναι γνωστά και στην προκειμένη περίπτωση, το England365 να μην θέλει να γυρίσει το χρόνο πίσω.

Σε αυτή την φάση, επιθυμούμε να κοιτάξουμε το «τώρα» και το τι κάνουν τα τέσσερα «ελληνόπουλα» που βρίσκονται στο «Νησί» τη δεδομένη χρονική στιγμή. Διότι θεωρούμε πως τόσο σε ανδρικό, όσο και σε γυναικείο επίπεδο, η Ελλάδα αποτελεί άξια αναφοράς στην Αγγλία και εν γένει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από την Premier League, που αποτελεί και το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, μέχρι και την βασική κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου, ο Χρήστος Τζόλης, ο Κώστας Τσιμίκας, ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο Τζορτζ Μπάλντοκ και η Βεατρίκη Σαρρή, μοιάζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο, για διαφορετικούς λόγους ο κάθε ένας. Με αποκλειστικά θετικό πρόσημο. Και αν δεν λανθάνουμε σοβαρά, ο καλύτερός τους μήνας στο κοινό τους διάστημα παρουσίας στα γήπεδα της Αγγλίας είναι γεγονός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0