Πρόσωπα

Έπρεπε να συναντήσει την Τότεναμ για να γίνει «Γουόλκοτ από τα παλιά»! (video)

Έπρεπε να συναντήσει την Τότεναμ για να γίνει «Γουόλκοτ από τα παλιά»! (video)

Εκπληκτική εμφάνιση της Σαουθάμπτον απέναντι στην Τότεναμ, με έναν συγκλονιστικό Θίο Γουόλκοτ, που σκόραρε, έδωσε ασίστ και θύμισε τον παλιό καλό εαυτό του!

Απίστευτο στατιστικό προέκυψε μετά την ισοφάριση της Σαουθάμπτον απέναντι στην Τότεναμ, με τον Θίο Γουόκοτ να καταγράφει ασίστ με τους «αγίους» στην Premier League, δύο χρόνια μετά την προηγούμενη φορά!

Είχαμε ξεχάσει και εμείς πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Θίο Γουόλκοτ κατάφερε να έχει συμμετοχή σε γκολ της Σαουθάμπτον, δίχως να το έχει πετύχει ο ίδιος. Να έχει δηλαδή καταγράψει την ασίστ στο εν λόγω τέρμα, γεγονός που δεν είχε λάβει χώρα τα δύο τελευταία χρόνια.

Σε καμία από τις εννιά περσινές συμμετοχές του και φυσικά σε καμία από τις εννέα φετινές, με την 10η να αποδεικνύεται η «φαρμακερή» απέναντι στην Τότεναμ! «Σέρβιρε» το γκολ, με την έναρξη του δευτέρου μέρους, για την ισοφάριση του Τσε Άνταμς και η πρώτη του τελική πάσα μετά από 23 μήνες σε επίπεδο Premier League, είναι γεγονός.

Πότε ήταν η προηγούμενη φορά; Τον Απρίλιο του 2021, στη νίκη της Σαουθάμπτον επί της Μπέρνλι με 3-2. Τότε, είχε συμμετάσχει μάλιστα στο νικητήριο γκολ, που επετεύχθη από τον Ρέντμοντ.



Η εξαιρετική του εμφάνιση όμως δεν περιορίστηκε εκεί, καθώς ο Γουόλκοτ πέτυχε και το πολύ κρίσιμο 3-2, για να ξαναμπεί η ομάδα του στο παιχνίδι. Ήταν ακριβώς εκεί που έπρεπε και νίκησε τον Φόρστερ, συμμετέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερο στο επικό 3-3 μεταξύ των δύο ομάδων.

Όσον αφορά την πιο προηγούμενη περίπτωση, στην οποία ο Θίο Γουόλκοτ κατέγραψε και γκολ και ασίστ, στο ίδιο ματς, προκειμένου να συμβάλλει στην προσπάθεια των «αγίων» στην εν λόγω περίπτωση; Πάνε σχεδόν… 1000 μέρες. Μιλάμε για το καλοκαίρι του 2018, στην αναμέτρηση απέναντι στην Έβερτον.

Τον Αύγουστο του 2018 έλαβε χώρα η τελευταία φορά, κόντρα στα «ζαχαρωτά», στη νίκη της ομάδας του με 2-1. Τρία χρόνια μετά, η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο Γουόλκοτ βρίσκει κόντρα στην Τότεναμ – που λόγω Άρσεναλ δεν συμπαθεί – τον παλιό, καλό εαυτό του!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0