Πρόσωπα

Πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης και νυν της Θέλτα, «ντύνει» ομάδες της Πορτογαλίας και της Αφρικής!

Πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης και νυν της Θέλτα, «ντύνει» ομάδες της Πορτογαλίας και της Αφρικής!
Ο προπονητής της Θέλτα, Κάρλος Καρβαλιάλ, δεν είναι απλώς... προπονητής.
Εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες, η εταιρεία Lacatoni «ντύνει» ομάδες της Πορτογαλίας και της Αφρικής. Ως εδώ, όλα καλά. Αν σας έλεγε κάποιος, όμως, πως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της είναι νυν προπονητής και μάλιστα σε κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη;

Κι όμως, ο προπονητής της Θέλτα, Κάρλος Καρβαχάλ, που θήτευσε στον Αστέρα Τρίπολης για σύντομο χρονικό διάστημα το 2008, ήταν ένας από τους ιδρυτές της Lacatoni, μαζί με δύο φίλους του από την Μπράγκα. Κάπως έτσι, εν έτει 2023, ενόσω βρίσκεται στον πάγκο της Θέλτα, «ντύνει» τη Ζιλ Βισέντε, τη Βιζέλα, την Τσάβες, αλλά και τις εθνικές ομάδες της Μοζαμβίκης και της Ανγκόλας.

angola-2023.jpg

«Έχουμε κάνει άλματα. Αρχικά, αγοράσαμε μία έκταση περίπου 6.000 τετραγωνικών μέτρων. Είμαστε παράδειγμα εταιρείας. Δεν χρωστούμε ποτέ και πουθενά, ούτε στηριχτήκαμε στις τράπεζες. Είμαστε 100% αυτόνομοι»
ανέφερε ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Πάντως, πάντοτε στην Ισπανία μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το στυλ του. Τώρα που η Θέλτα βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, σίγουρα έχει την ευκαιρία να «κοιτάξει» και αυτό ξανά, όπως και την επιχείρησή του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0