Πρόσωπα

Μιχάιλο Μούντρικ: Για να μη γίνει «007» οφείλει να δώσει απαντήσεις!

Μιχάιλο Μούντρικ: Για να μη γίνει «007» οφείλει να δώσει απαντήσεις!

Ο Μιχάιλο Μούντρικ έγινε «περίγελος» στα social media το περασμένο Σαββατοκύριακο και απόψε (7/3, 22:00) καλείται να δώσει απαντήσεις απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στις 15 Ιανουαρίου η Τσέλσι «πανηγύριζε» την απόκτηση του Μιχάιλο Μούντρικ. Ή αν θέλετε, την «κλοπή» του παίκτη που τα είχε βρει σε όλα με την Άρσεναλ. Οι «μπλε» πλήρωσαν 70.000.000 ευρώ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ (υπάρχουν και κάποια ακόμη μπόνους) για το «ουκρανικό διαμάντι» που μέχρι στιγμής... αποδεικνύεται άνθρακας.

Ο Μούντρικ καλείται να δώσει απαντήσεις απόψε (6/3, 22:00) κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε ένα ματς που η Τσέλσι πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 αν θέλει να συνεχίσει στα προημιτελικά του Champions League.


251 αγωνιστικά λεπτά, απόλυτο μηδέν!

Οι αριθμοί του στα πρώτα έξι παιχνίδια με τη νέα του ομάδα είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικοί: Μηδέν γκολ, μηδέν ασίστ. Γι' αυτό άλλωστε έγινε «περίγελος» το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τους φανς των «τρολ» -και με αφορμή το 7-0 της Λίβερπουλ επί της Γιουνάιτεντ- να περιμένουν μια ακόμη κακή εμφάνιση ώστε να τον ονομάσουν «007».

Ο Μούντρικ που δεν αγωνίστηκε το Σάββατο (4/3) στη νίκη -μετά από καιρό- της ομάδας του Πότερ απέναντι στη Λιντς (1-0) κοντεύει να κλείσει δύο μήνες στο Νησί, δίχως να έχει δείξει στοιχεία του παίκτη που θαυμάσαμε στους ομίλους του τρέχοντος Champions League.

Παρά το γεγονός πως έκανε μια πειστική εμφάνιση στο ντεμπούτο του στην Premier League (21/1 0-0) απέναντι στη Λίβερπουλ, η συνέχεια δεν ήταν αναμενόμενη. Σε 251 αγωνιστικά λεπτά ο Μούντρικ δεν έχει δώσει το παραμικρό στην Τσέλσι, και δικαίως έρχεται η «αυστηρή» κριτική !

Να μη γίνει ο 007!

Σε αυτή την κριτική καλείται -και πρέπει- να δώσει απαντήσεις ο Ουκρανός. Η Τσέλσι περνάει μια...κάκιστη περίοδο και πολλοί έσπευσαν να πιστέψουν πως ο Μούντρικ θα έδινε λύσεις. Εκείνος προς το παρόν απάντησε μόνο στο Twitter:

Πρέπει όμως κάτι ανάλογο να γίνει και στο χορτάρι του Στάμφορντ Μπρίτζ. Η στιγμή μοιάζει ιδανική. Οι Λονδρέζοι καλούνται να κάνουν την ανατροπή (από 1-0) απέναντι στους Βεστφαλούς ώστε να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Ο Γκρέιαμ Πότερ -ενδεχομένως- «παίζει τη θέση του» απέναντι στη Γερμανική ομάδα.

Τι καλύτερο λοιπόν για τον Μούντρικ από μια σούπερ και πειστική εμφάνιση, που θα συνδυαστεί με πρόκριση, στο θεσμό που με τα μαγικά του έκανε ολόκληρη την Ευρώπη να τρίβει τα μάτια της;

Μανώλης Μακρόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0