Πρόσωπα

Εμπαπέ, Νεϊμάρ και οι άλλοι… Batman και Robin της Ευρώπης! (video)

Εμπαπέ, Νεϊμάρ και οι άλλοι… Batman και Robin της Ευρώπης! (video)

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη και πολλά ποδοσφαιρικά δίδυμα έχουν τραβήξει τα βλέμματα τη φετινή σεζόν. Ποδοσφαιριστές που ηγούνται στο σκοράρισμα και οδηγούν την ομάδα τους επιθετικά. Το BN Sports σας παρουσιάζει ζευγάρια που εντυπωσιάζουν στα γήπεδα της Ευρώπης και δείχνουν ικανά να οδηγήσουν τις ομάδες τους στις επιτυχίες.

Από το φαινόμενο Χάαλαντ και τον συμπαραστάτη του Φιλ Φόντεν, ως το μαγικό δίδυμο που οδηγεί τη Νάπολι στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια. Στη Γαλλία, Εμπαπέ και Νεϊμάρ πρωταγωνιστούν στην Παρί Σεν Ζερμέν με σημαντικά γκολ, ενώ εξίσου εντυπωσιακό είναι και το δίδυμο της Μονακό. Τέλος, σε μια χρονιά με δυσκολίες για τη Μπάγερν Μονάχου, Τζαμάλ Μουσιάλα και Σερτζ Γκνάμπρι δίνουν πολύτιμες λύσεις.

Χάαλαντ – Φόντεν (35 γκολ)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να σκοράρει με φρενήρεις ρυθμούς. Μετρά 27 γκολ στην αγγλική Premier League και κάλλιστα θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα και μόνος του στη λίστα. Όμως, ο Φιλ Φόντεν είναι άξιος συμπαραστάτης στην προσπάθεια της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του τίτλου, με οχτώ γκολ και τέσσερις ασίστ.

Εμπαπέ – Νεϊμάρ (30 γκολ)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στο γαλλικό πρωτάθλημα έχοντας 17 γκολ σε 25 αγώνες. Μαζί του και ο Νεϊμάρ με 13 γκολ, όντας σημαντικός στην πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν για ένα ακόμη πρωτάθλημα. Από κοντά και ο τρίτος της παρέας, Λιονέλ Μέσι, με 12 γκολ και 12 ασίστ σε έναν πιο δημιουργικό ρόλο.

Όσιμεν – Κβαρατσχέλια (29 γκολ)

Στη Νάπολη ζουν στιγμές που είχαν να βιώσουν πολλές δεκαετίες. Το πρωτάθλημα μοιάζει να έχει «κλειδώσει», ενώ η ομάδα συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία και στο Champions League. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Βίκτορ Οσιμέν και τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια, που με 19 και 10 γκολ αντίστοιχα κάνουν τον ιταλικό νότο να ονειρεύεται και τον Ντιέγκο να χαμογελά από ψηλά.

Μπεν Γιεντέρ – Εμπολό (26 γκολ)

Το δίδυμο της Μονακό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από την έναρξη της σεζόν. Οι δυο τους έχουν σημειώσει σχεδόν τα μισά γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Ο αρχηγός Ουισάμ Μπεν Γιεντέρ έχει βρει δίχτυα 14  φορές, ενώ ο Μπριλ Εμπολό ακολουθεί με 12 τέρματα. Καθοριστικοί και οι δύο παίκτες στην προσπάθεια της Μονακό για έξοδο στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Μουσιάλα – Γκνάμπρι (20 γκολ)

Η Μπάγερν Μονάχου δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση τη φετινή χρονιά. Παρόλα αυτά, ο Τζαμάλ Μουσιάλα πραγματοποιεί σεζόν καριέρας, με 11 γκολ και επτά ασίστ ως τώρα στο πρωτάθλημα. Σημαντικός στην πορεία των Βαυαρών και ο Σερτζ Γκνάμπρι, που έχει βρει δίχτυα εννέα φορές φέτος. 

Πάνος Κορομηλάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0