Πρόσωπα

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο μοναδικός στην ιστορία της Σίτι με 27+ γκολ σε μία σεζόν στην Premier League!

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο μοναδικός στην ιστορία της Σίτι με 27+ γκολ σε μία σεζόν στην Premier League!

Τριάντα χρόνια ιστορίας της Premier League, τόσοι και τόσοι επιθετικοί, αλλά κανείς σαν τον Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι. Τον πρώτο παίκτη της ιστορίας της με 27 γκολ σε μία αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα.

Κάθε φορά που ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ένα νέο ρεκόρ κάνει την εμφάνισή του. Πλέον, ακόμη ένα είναι γεγονός, με τον Νορβηγό να κάνει το 2-0 για τη Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Μπόρνμουθ και να φτάνει τα 27 γκολ σε επίπεδο Premier League, πριν καν περάσουμε στην τελική ευθεία των 10 εναπομείναντων αναμετρήσεων.

Ο Χάαλαντ έκανε το 2-0 και ευθύς αμέσως «έγραψε» ιστορία. Ο λόγος; Διότι είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι που φτάνει τα 27 γκολ με τη φανέλα της σε μία αγωνιστική περίοδο!

Κανείς άλλος, ούτε καν ο Κουν Αγουέρο, δεν είχε καταφέρει στα 30 χρόνια υπόστασης της Premier League να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο. Πλέον, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο μοναδικός, με τον Νορβηγό να μετρά αθροιστικά 33 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις με την ομάδα του.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0