Πρόσωπα

Άνχελ Ντι Μαρία: Αναπληρώνει ένα χατ-τρικ τον εφιάλτη της Βαρκελώνης; (video)

Άνχελ Ντι Μαρία: Αναπληρώνει ένα χατ-τρικ τον εφιάλτη της Βαρκελώνης; (video)

Μετά από έξι χρόνια ο Άνχελ Ντι Μαρία σκοράρει και πάλι 2+ γκολ σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Αυτήν την φορά όμως, τα γκολ του έδωσαν και την πρόκριση στην ομάδα του.

Ακριβώς έξι ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε ο Άνχελ Ντι Μαρία για να σκοράρει πάνω από ένα γκολ σε ματς στην Ευρώπη. Μετά την Μπαρτσελόνα τον Φεβρουάριο του 2017 για το Champions League ήρθε η σειρά της Ναντ για το Europa League.   

Ο ίδιος βέβαια ίσως να μην θέλει να θυμάται την προηγούμενη φορά καθώς μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να κέρδισε τους «μπλαουγκράνα» με 4-0 στο Παρίσι όμως η ρεβάνς στην Βαρκελώνη ήταν τουλάχιστον… εφιαλτική. Το εξαιρετικό φάουλ του 29χρονου τότε Αργεντινού στο 18’ και το υπέροχο τελείωμα του έξω από την περιοχή στο 55’ δεν φάνηκαν αρκετά.



Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα με τρομερή ανατροπή και το 6-1 τους πήρε το εισιτήριο «μέσα από τα χέρια». Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Champions League που δύσκολα θα επαναληφθεί.  

Ο Ντι Μαρία στα 35 του πλέον όχι απλός βάζει δύο γκολ αλλά κάνει και χατ-τρικ σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η διαφορά είναι πως τώρα έγινε φορώντας την φανέλα της Γιουβέντους και απέναντι στην σαφώς και πιο αδύναμη Ναντ. Το τρομερό σουτ εκτός περιοχής στο 5’ και η άψογη εκτέλεση πέναλτι στο 20’ έδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του προσφέροντας άλλη μία φορά την πρόκριση «στο πιάτο», όπως και το 2017. Το «έργο» ολοκλήρωσε όμως στο 78’ με κεφαλιά από την καρδιά της αντίπαλης περιοχής. Το 1-1 του πρώτου γύρου στην Ιταλία επέτρεπε στην Ναντ να ελπίζει στην μεγάλη έκπληξη. Ο Ντι Μαρία θέλησε να σβήσει τις ελπίδες αυτές με συνοπτικές διαδικασίες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτήν την φορά δεν πρόκειται να καθησυχάστηκε πριν την λήξη του παιχνιδιού.



Άγγελος Κρεμαστός


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0