Πρόσωπα

Γιόσκο Γκβάρντιολ: Του πάνε οι μεγάλες διοργανώσεις και έστειλε… μήνυμα στον Πεπ

Γιόσκο Γκβάρντιολ: Του πάνε οι μεγάλες διοργανώσεις και έστειλε… μήνυμα στον Πεπ

Ισοφαρίζοντας για τη Λειψία στο 70ο λεπτό, στο πρώτο παιχνίδι των «16» του Champions League απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Γιόσκο Γκβάρντιολ, απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο… απολαμβάνει τις μεγάλες διοργανώσεις.

Νικώντας κατά κράτος τους αμυντικούς της Μάντσεστερ Σίτι, ο Γκβάρντιολ ισοφάρισε για την Λειψία, με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Χάλστενμπεργκ στο 70ο λεπτό της αναμέτρηση και έστειλε… μήνυμα στο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Έκτος από την ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι, αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι η συνέπεια με την οποία σκοράρει, παρότι κεντρικός αμυντικός, σε όλα τα μεγάλα τουρνουά αλλά όχι στο… γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Κροάτης αμυντικός, στην πέμπτη του συμμετοχή, πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο φετινό Champions League, όταν στην Bundesliga δεν έχει βρει ακόμη τον δρόμο προς τα δίχτυα με το πέρας 17 αγώνων. Αξίζει να σημειωθεί, πως σκόραρε ακόμη και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα του Κατάρ.

Είναι κοινό «μυστικό», πως ο Γκβάρντιολ, το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στο μεταγραφικό παζάρι. Ειδικά με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ αλλά και στο Champions League, έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Μάλιστα, η συγκυρία είναι τέτοια, που χθες πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις, απέναντι στην ομάδα και τον προπονητή, που σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Δεν αποκλείεται σε λίγους μήνες, να υπάρξει κάποια κίνηση, ειδικότερα από την στιγμή που το αγωνιστικό του στυλ, ταιριάζει στα «θέλω» του Γκουαρντιόλα.

Γιάννης Νικολόπουλος

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0