Πρόσωπα

Ραφίνια: Πήρε… «εκδίκηση» για την πρώην

Ραφίνια: Πήρε… «εκδίκηση» για την πρώην

Δίνοντας την ασίστ για το αρχικό προβάδισμα της Μπαρτσελόνα και σκοράροντας για το τελικό 2-2, ο Ραφίνια, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές, στον πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τα «play-off» του Europa League.

Μόλις τέσσερις μέρες, μετά την νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέναντι στη Λιντς, ο Ραφίνια ήρθε να… εκδικηθεί για την πρώην ομάδα του και με ένα γκολ και μία ασίστ, άφησε την πρόκριση «ανοιχτή» για την ρεβάνς στο Ολντ Τράφορντ.

Αρχικά, με δική του εκτέλεση κόρνερ, ο Μάρκος Αλόνσο, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι (50’) και στη συνέχεια η σέντρα-σουτ που επιχείρησε, κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα (76’) για το τελικό 2-2.

Μοναδική «ατέλεια» στην εμφάνιση του, η αντίδραση κατά την διάρκεια της αλλαγής του στο 83ο λεπτό. Αποχωρώντας, φανερά αντίθετος με την απόφαση του Τσάβι, η κάμερα τον έπιασε να εκφράζει την δυσαρέσκεια του.

Ο Καταλανός όμως, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης δήλωσε σχετικά με το συμβάν: «Καταλαβαίνω πολύ καλά τον εκνευρισμό του Ραφίνια. Κι εγώ εκνευρίστηκα όταν έφυγα, αλλά το κάνω για το καλό της ομάδας και όχι για να κάνω κακό σε κανέναν. Ήρθε να ζητήσει συγγνώμη αργότερα, αλλά δεν χρειάζεται. Είναι φυσιολογικό να είσαι θυμωμένος», με το θέμα να θεωρείται λήξαν.


Γιάννης Νικολόπουλος


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0