Πρόσωπα

Μπραχίμ Ντίας: Το γκολ κόντρα στην Τότεναμ που έφερε αναμνήσεις... Κακά!

Μπραχίμ Ντίας: Το γκολ κόντρα στην Τότεναμ που έφερε αναμνήσεις... Κακά!

Σκοράροντας  στο 7o λεπτό της αναμέτρησης με την Τότεναμ, ο Μπραχίμ Ντίας, πέτυχε το πρώτο γκολ της Μίλαν σε νοκ άουτ φάση του Champions League, έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία, οδηγώντας την παράλληλα και στη νίκη με 1-0.

Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Φόστερ, ο Μπραχίμ Ντίας, με κοντινή κεφαλιά, έμελλε, να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης Μίλαν - Τότεναμ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Ισπανός, έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει στη νοκ άουτ της διοργάνωσης, από το Μάρτιο του 2014 και τον Ρικάρντο Κακά, που μέχρι και σήμερα ήταν ο τελευταίος που είχε πετύχει γκολ για την ομάδα του Μιλάνου.
Παράλληλα, πλησίασε και το ρεκόρ του νεότερου σκόρερ της Μίλαν σε παιχνίδι μετά τη φάση των ομίλων, σε ηλικία 23 ετών και 195 ημερών. Ρεκόρ που ανήκει και αυτό Βραζιλιάνο πρώην σούπερ σταρ. Ο ίδιος, τον Μάρτιο του 2004, είχε γίνει ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Μίλαν που σκόραρε σε νοκ άουτ και μάλιστα στα προημιτελικά, πετυχαίνοντας δυο γκολ, με αντίπαλο τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, λίγο πριν συμπληρώσει το 22ο έτος της ζωής του ( 21 ετών και 336 ημερών).

Φραγάκης Γεώργιος

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0