Πρόσωπα

Ο Τσάβι ισοφάρισε και…ξεπέρασε τον Γκουαρδιόλα!

Ο Τσάβι ισοφάρισε και…ξεπέρασε τον Γκουαρδιόλα!

Με τη νίκη 1-0 της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Βιγιαρεάλ (12/2), ο Τσάβι ισοφάρισε το σερί νικών του Πεπ Γκουαρδιόλα ενώ τον…ξεπέρασε σε βαθμούς στα πρώτα 47 ματς!

Η Μπαρτσελόνα του Τσάβι δεν αστειεύεται! Οι Καταλανοί πέρασαν και από το Θεράμικα με 1-0 επί της Βιγιαρεάλ (12/2) και ανέβασαν στους 11 τη διαφορά τους από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Με αυτή τη νίκη οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν τις 11 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ο Τσάβι ισοφάρισε τον…δάσκαλο Πεπ Γκουαρδιόλα που έχει να επιδείξει το ίδιο νούμερο!

Μάλιστα η Μπάρτσα έμεινε αήττητη για 16 συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, αριθμό που δείχνει πολλά για τη μεταμόρφωσης της προς το καλύτερο φυσικά.

Με αυτό το τρίποντο λοιπόν απέναντι στη Βιγιαρεάλ ο…μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο! Ο Τσάβι έφτασε τους 112 βαθμούς σε 47 αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας πλέον δύο παραπάνω από τον Πεπ και έναν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε!

Μόνο ο Λουίς Ενρίκε είχε κατορθώσει να συγκεντρώσει περισσότερους (115), με μια τελείως διαφορετική ομάδα όμως. Μια ομάδα που είχε καταφέρει το τρεμπλ και είχε την «φονική» τριάδα Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ! Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν πως η Μπαρτσελόνα του Τσάβι βαδίζει στον σωστό δρόμο.

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0