Πρόσωπα

Ξεπέρασε τον Πίτερ Σμάιχελ ο Ντε Χέα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ξεπέρασε τον Πίτερ Σμάιχελ ο Ντε Χέα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τεράστιας σημασίας ρεκόρ για τον Νταβίδ Ντε Χέα, ο οποίος κατάφερε να «ισοφαρίσει» τα clean sheet του Πίτερ Σμάιχελ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όντας ο νεότερος τερματοφύλακας που φτάνει τις 400 συμμετοχές στην Premier League με ένα σύλλογο!

Μπορεί το γεγονός πως διατήρησε το «μηδέν» απέναντι στη Λιντς να μην αποτελεί μεγάλη είδηση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και φέτος οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ούτως ή άλλως βελτιώσει την ανασταλτική τους λειτουργία, όμως για τον Νταβίδ Ντε Χέα είναι κάτι το ξεχωριστό.

Διότι αρχικά έγινε ο νεότερος τερματοφύλακας στην ιστορία του πρωταθλήματος που έφτασε τις 400 συμμετοχές στην Premier League, την στιγμή που δεν δέχθηκε γκολ για 178η φορά με τη φανέλα του συλλόγου.

Κάπως έτσι, ο Ισπανός «έγραψε» ιστορία, καθώς «ισοφάρισε» τα clean sheet του Πίτερ Σμάιχελ. Βρίσκεται πλέον μαζί του στην κορυφή της λίστας, μετρώντας τέσσερα περισσότερα από τον Άλαν Στέπνεϊ, τη στιγμή που θέλει μόλις ένα ακόμη, για να κατέχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία της αγαπημένης του ομάδας!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0