Πρόσωπα

Ντεμιράλ: Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δημοπρατεί και φανέλα του Μέσι!

Ντεμιράλ: Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δημοπρατεί και φανέλα του Μέσι!
Ο Μερίχ Ντεμιράλ συνεχίζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να βοηθάει τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία.
Ο Μερίχ Ντεμιράλ, κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τους συμπατριώτες του που έχουν ανάγκη μετά τους πολύ ισχυρούς σεισμούς στην Τουρκία. Ο κεντρικός αμυντικός της Αταλάντα, είχε βάλει σε δημοπρασία μία υπογεγραμμένη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους σεισμόπληκτους.

Ο Ντεμιράλ είδε ότι υπήρξε ανταπόκριση και συνέχισε να επικοινωνεί με μεγάλους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να δώσουν μία υπογεγραμμένη φανέλα τους και να τη βάλει σε δημοπρασία.

Ήδη οι Χάρι Κέιν, Κέβιν Ντε Μπρόινε, Έρλινγκ Χάαλαντ και πιο πρόσφατα, Λιονέλ Μέσι, έχουν αποδεχτεί το αίτημα του Ντεμιράλ και έχουν στείλει μία εμφάνισή τους.

Μέχρι πριν δύο μέρες, η φανέλα του Κριστιάνο είχε φτάσει τιμή 86 χιλιάδες ευρώ, του Μπονούτσι 14 χιλιάδες και του Ντιμπάλα 17 χιλ.

Σπουδαία και έξυπνη κίνηση από τον Τούρκο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θέλει να βοηθήσει τα μέγιστα. Στο προσωπικό του προφίλ μάλιστα, υπάρχει και λινκ, στο οποίο μπορεί κάποιος να μπει και να δώσει χρήματα για τους σεισμόπληκτους.

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0