Πρόσωπα

Μίτσελ: Η πιο «βαριά» εκτός έδρας ήττα του από ελληνική ομάδα!

Μίτσελ: Η πιο «βαριά» εκτός έδρας ήττα του από ελληνική ομάδα!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη νεότευκτη OPAP Arena απέναντι στην ΑΕΚ, με το τελικό 3-0 να σηματοδοτεί την πιο «βαριά» εκτός έδρας ήττα του Μίτσελ από ελληνική ομάδα!

Πρόκειται για την δεύτερη θητεία του Μίτσελ Γκονζάλεθ στον Ολυμπιακό, με την πρώτη να ολοκληρώνεται με 15 ήττες σε 90 αναμετρήσεις και την δεύτερη, που λαμβάνει χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή, να μετρά πλέον τέσσερις ήττες σε 25 ματς.

Σε καμία από τις δύο όμως, είχε ηττηθεί ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρολεύκων» από ελληνική ομάδα με 3-0 μακριά από το Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ό,τι ακριβώς συνέβη δηλαδή από την ΑΕΚ, στην πρώτη του επίσκεψη στη νεοσύστατη OPAP Arena.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την «Ένωση» σε ματς για το Κύπελλο Ελλάδος, μόλις για δεύτερη φορά στον 21ο αιώνα (η πρώτη τον Μάρτιο του 2000), και εν συνεχεία, ο Λιβάι Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, στην τελευταία φάση του ματς, από τα «11» βήματα.


Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, ο Μίτσελ δεν είχε ηττηθεί ποτέ από ελληνική ομάδα σε εξόρμησή του με περισσότερα από δύο γκολ! Αυτή άλλωστε ήταν και η μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας ήττα του από ελληνικό σύλλογο, πριν από εννέα χρόνια, από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (2-0).


Κάπως έτσι, το αήττητο σερί 16 αναμετρήσεων του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις διακόπτεται, και ο Μίτσελ Γκονζάλεθ χάνει με 3-0 εκτός έδρας, για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2021 (3-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, όντας στον πάγκο της Χετάφε).

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0