Πρόσωπα

Κόλο Μουανί σημαίνει γκολ για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανά 76'! (video)

Κόλο Μουανί σημαίνει γκολ για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανά 76'! (video)
Ασταμάτητος ο Ραντάλ Κόλο Μουανί, γεμίζει τα στατιστικά του είτε με γκολ, είτε με ασίστ, σε κάθε ευκαιρία που του δίνει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης!
«Άνοιξε» το σκορ από τα... έντεκα βήματα κόντρα στη Χέρτα (04/02) στο 21' και επτά λεπτά αργότερα (28') έκανε το 2-0 για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, «στρώνοντας» τον... δρόμο για τη νίκη. Με λίγα λόγια, ήταν άλλη μία ημέρα στη... δουλειά για τη φετινή έκδοση του Ραντάλ Κόλο Μουανί!

Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός έχει πάρει «φωτιά» στην πρώτη του σεζόν στην Bundesliga και οι αριθμοί του, απλώς το επιβεβαιώνουν!

Σε 18 ματς πρωταθλήματος και 1453 αγωνιστικά λεπτά, μετρά εννέα γκολ και 12 ασίστ, δηλαδή σκοράρει ένα γκολ ανά 160 λεπτά ή μοιράζει ασίστ ανά 120. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης λοιπόν, μπορεί να... υπολογίζει πως ανά 76', ο Κόλο Μουανί θα έχει άμεση συμμετοχή σε κάποιο γκολ της! Άλλωστε, το αποδεικνύει, ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές.

Πριν διαμορφώσει ο Μπούτα το 3-0 ως τελικό σκορ, κόντρα στη Χέρτα (04/02), ο Κόλο Μουανί είχε σκοράρει τα τελευταία τέσσερα γκολ των «αετών»! Παράλληλα, έχει βρει δίχτυα στα πέντε από τα τελευταία έξι ματς της Άιντραχτ, ενώ είτε έχει δημιουργήσει, είτε έχει «εκτελέσει» για τα 9 από τα 13 τελευταία!
Ο Ραντάλ Κόλο Μουανί «ενσαρκώνει» τον ορισμό του «χρυσού» deal, παρότι βρίσκεται στο ρόστερ της νικήτριας του Europa League, περίπου επτά μήνες. Αποκτήθηκε ως ελεύθερος, κάνει «πράγματα και θαύματα» και μένει να φανεί, πού θα φτάσει η χρηματιστηριακή του αξία, έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2023, «αγγίζει» τα 37 εκατ. ευρώ. Πάντως, με το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του να είναι έντονο ήδη, με Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον έχουν στα... ραντάρ τους, η «κατάρριψη» της πώλησης-ρεκόρ του συλλόγου εν έτει 2019, όταν ο Λούκα Γιόβιτς μετακινήθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 63 εκατ. ευρώ, δεν κρίνεται ως απίθανη!

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0