Πρόσωπα

Το πρώτο επαγγελματικό χατ-τρικ στην καριέρα του Μπαλογκάν στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα! (video)

Το πρώτο επαγγελματικό χατ-τρικ στην καριέρα του Μπαλογκάν στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα! (video)

Το πρώτο του χατ-τρικ στην επαγγελματική του καριέρα κατέγραψε ο Φολαρίν Μπαλογκάν, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στη νίκη της Ρεμς με 4-2 απέναντι στη Λοριάν, προσφέροντας απλόχερα, πολλά χαμόγελα στην Άρσεναλ!

Ένας ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από την Άρσεναλ το καλοκαίρι για τη Ρεμς, δίχως καν να προβληματίζει τον Μικέλ Αρτέτα για το αν θα παραμείνει ή θα φύγει, πλέον… προβληματίζει τους «κανονιέρηδες» για το αν θα μπορέσουν να τον κρατήσουν! Είναι λογικό. Ο Φολαρίν Μπαλογκάν μετρά 14 γκολ στη Ligue 1, είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ο 3ος συνολικά στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μετά το γκολ που «σόκαρε» στην Παρί Σεν Ζερμέν στο 95’, πριν από μερικές ημέρες, ο Μπαλογκάν βρήκε δίχτυα και πάλι. Τρεις φορές μάλιστα, απέναντι στην Λοριάν, με το πρώτο επαγγελματικό χατ-τρικ της καριέρας του να είναι γεγονός!

Άπαντες αντιλαμβανόμαστε πως στην Άρσεναλ θα θέλουν πολύ να τον δουν να επιστρέφει στο Βόρειο Λονδίνο για το καλοκαίρι, δικαιώνοντας φυσικά και την απόφαση του Αρτέτα, να του προτείνει ανανέωση συμβολαίου πριν τον δανεισμό. Θα είναι μία λύση. Ενδέχεται να είναι και κάτι περισσότερο από αυτό.

Δουλειά, δουλειά, δουλειά όμως και σε μερικούς μήνες από τώρα, θα κάνουμε άλλη συζήτηση. Προς το παρόν, ο Φολαρίν Μπαλογκάν προσφέρει χαμόγελα στην πρωτοπόρο της Premier League!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0