Πρόσωπα

Ντάβιντ Τσόλινα: «Πυροβόλησε» πιο γρήγορα από τη… σκιά του στο ντεμπούτο του στη Bundesliga! (video)

Ντάβιντ Τσόλινα: «Πυροβόλησε» πιο γρήγορα από τη… σκιά του στο ντεμπούτο του στη Bundesliga! (video)

Μόλις 34 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Ντάβιντ Τσόλινα για να σκοράρει με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ στο πρώτο του ματς στη Bundesliga. Αυτό ήταν το δεύτερο γρηγορότερο γκολ σε ντεμπούτο παίκτη στη διοργάνωση από τη σεζόν 2004-05!

Δεν χρειάστηκε και πολύ για να… σπάσει το ρόδι στη Bundesliga ο Ντάβιντ Τσόλινα. Η Ντόρτμουντ και η Άουγκσμπουργκ αναμετρήθηκαν για την 16η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, προσφέροντας πλούσιο θέαμα, με τους Βεστφαλούς να παίρνουν τελικά τη νίκη στο γήπεδό τους με 4-3. Ο Κροάτης ακραίος αμυντικός ήταν ένας από τους σκόρερ των φιλοξενούμενων, με το γκολ του να έχει ιστορική σημασία.

Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Χάιντουκ Σπλιτ, μετακόμισε στην Άουγκσμπουργκ πριν από οκτώ μέρες, στις 14 Ιανουαρίου του 2023. Στον αγώνα απέναντι στη Ντόρτμουντ πέρασε ως αλλαγή στο 76ο λεπτό, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του, αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό.

Παρά το γεγονός ότι η θέση του δεν του επιτρέπει να χρίζεται συχνά σκόρερ, έχοντας μόλις τρία γκολ σε 113 συμμετοχές μέχρι και τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αυτή τη φορά χρειάστηκε μόνο 34 δευτερόλεπτα για να βρει δίχτυα και να ισοφαρίσει σε 3-3 για την ομάδα του!

Ακόμα και αν αυτό δεν ήταν αρκετό για να δώσει το βαθμό στην Άουγκσμπουργκ, ο ίδιος έγραψε το όνομά του στην ιστορία της Bundesliga, καθώς το τέρμα του αποτελεί το δεύτερο γρηγορότερο που επιτυγχάνεται σε ντεμπούτο ποδοσφαιριστή στη διοργάνωση από τη σεζόν 2004-05!

Στην πρώτη θέση παραμένει ακόμη εκείνο που είχε σημειώσει ο Μίλος Γιόγιτς, όταν φορώντας για πρώτη φορά τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, σκόραρε μετά από μόλις 19 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0