Πρόσωπα

«Έσπασε» την παράδοση της Γιουνάιτεντ, για χάρη της… Άρσεναλ ο Πατρίκ Βιεϊρά!

«Έσπασε» την παράδοση της Γιουνάιτεντ, για χάρη της… Άρσεναλ ο Πατρίκ Βιεϊρά!

Κάθε δικαίωμα να αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος έχει προφανώς ο Πατρίκ Βιεϊρά μετά την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κρίσταλ Πάλας, με τους «αετούς» να μην ηττώνται από τους «κόκκινους διαβόλους» και με το τελικό 1-1, να γίνονται η πρώτη ομάδα που κόβει βαθμούς από τους φιλοξενούμενους, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ! Έμελλε να το κάνει ο Πατρίκ Βιεϊρά!

Ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα πανηγύρισε η Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά να μένει πίσω στο σκορ, αλλά να καταφέρνει να ανταπεξέλθει εξαιρετικά στις συνθήκες της αναμέτρησης.

Δεν επηρεάστηκε από το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 44ο λεπτό, ισοφάρισε στο 91’ με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Ολίσε και κατόρθωσε να συνεχίσει αήττητη απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους», για 3η συνεχόμενη χρονιά στο «Σέλχαρστ Παρκ».

Κάπως έτσι, οι τέσσερις διαδοχικές ήττες της Πάλας σταματούν και ανακόπτουν την φόρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν κατάφερε να φτάσει τις 10 διαδοχικές επικρατήσεις, για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης; Το γεγονός πως ο Πατρίκ Βιεϊρά γίνεται ο πρώτος προπονητής, που στην εποχή Τεν Χαγκ, καταφέρνει παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, να πάρει αποτέλεσμα.

Επρόκειτο για την 9η φορά που οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν σε φετινό ματς τους, με όλα τα προηγούμενα να είχαν λήξει υπέρ τους, συμπεριλαμβανομένης και της νίκης επί της Άρσεναλ! Πλέον, η παράδοση σταμάτησε και για να συμβεί αυτό, έμελλε ο πρώτος που θα το πράξει, να είναι ο τελευταίος αρχηγός που έχει πάρει πρωτάθλημα με τους «κανονιέρηδες»!

 

 

Δημήτρης Μανάκος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0