Πρόσωπα

Τάισον: Το καλύτερο ντεμπούτο της καριέρας του, το «κρατούσε» για τον ΠΑΟΚ (video)

Τάισον: Το καλύτερο ντεμπούτο της καριέρας του, το «κρατούσε» για τον ΠΑΟΚ (video)
Ο Τάισον χρειάστηκε να «πατήσει» τα 35 του χρόνια και να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ, για να κάνει το καλύτερο ντεμπούτο της καριέρας του.
Εντός αγωνιστικού χώρου στο 68' και τέσσερα λεπτά αργότερα, στον πίνακα των σκόρερς. Ναι, ο Τάισον «σφράγισε» τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (18/01, 2-0), του έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά παράλληλα, πραγματοποίησε το καλύτερο ντεμπούτο της καριέρας του!

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί τη μόλις τέταρτη ομάδα της καριέρας του 35χρονου Τάισον, μετά τις Ιντερνασιονάλ, Μέταλιστ και Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μόνο φορώντας τα «ασπρόμαυρα», όμως, κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με γκολ!

 
Πρώτο «δείγμα», λοιπόν, άκρως θετικό. Δεν είναι μόνο το γκολ, αλλά και η πολύ καλή του κίνηση χωρίς την μπάλα, το ωραίο τελείωμα, από αρκετά πλάγια και κατά συνέπεια, δύσκολη θέση. Όλα αυτά, ενώ ακόμα είναι «κρύος» στο ματς, στη μόλις δεύτερη επαφή του με την μπάλα.

Σαφώς, είναι πολύ νωρίς. Ο Τάισον «μετρά» μόλις 22 αγωνιστικά λεπτά, ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Το ξεκίνημά του, ωστόσο, είναι τέτοιο, που δίνει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον ίδιο κι επιτρέπει σε όλους γύρω από τον σύλλογο, οπαδούς και ιθύνοντες, να νιώθουν αισιόδοξοι για την πορεία του.

 
Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0