Πρόσωπα

Γιώργος Γεωργιάδης: Ξεπέρασε σε μία σεζόν στο Κύπελλο, τα γκολ που σημείωσε σε… 16 χρόνια! (video)

Γιώργος Γεωργιάδης: Ξεπέρασε σε μία σεζόν στο Κύπελλο, τα γκολ που σημείωσε σε… 16 χρόνια! (video)

Σαν το παλιό, καλό κρασί… Αυτός ο χαρακτηρισμός μπορεί να αποδοθεί στον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος αποτελεί τον βασικό λόγο που ο Απόλλων Παραλημνίου κατάφερε να πανηγυρίσει μία σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος!

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται και με τη «βούλα» ο Απόλλων Παραλημνίου, ο οποίος κατάφερε να αποκλείσει στην παράταση τον Άγιο Νικόλαο και να πανηγυρίσει μία ιστορική πρόκριση, η οποία φέρει την υπογραφή ενός εκ των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών του.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Γεωργιάδη, τον οποίο άπαντες θυμόμαστε από την θητεία του στον ΠΑΟΚ, την Βέροια, αλλά και τις ευρωπαϊκές συμμετοχές του.


Μπορεί να μεγάλωσε, να έχει φτάσει πλέον τα 35 του χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι σαν το παλιό, καλό κρασί. Όσο ο χρόνος περνά, γίνεται ακόμη πιο ώριμος, πιο αποτελεσματικός και μεγαλύτερη απόδειξη από τα δύο του γκολ, στους «16» του ελληνικού Κυπέλλου, δεν υφίσταται.


Έκανε το 1-0, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στην παράταση και κάπως έτσι, η ομάδα του βρίσκεται στα προημιτελικά, με τον έμπειρο επιθετικό να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής!


Ναι, δεν είναι ένα γκολ όπως αυτό με τη Μπνέι Γιεχιούντα πριν από μία δεκαετία, στα προκριματικά του Europa League με τον ΠΑΟΚ, αλλά ουδείς αμφισβητεί την αξία του.

Είναι ο πρώτος σκόρερ του Κυπέλλου Ελλάδος (κανείς δεν έχει περισσότερα) μετρά τέσσερα γκολ σε πέντε συμμετοχές και επί της ουσίας, με τα γκολ που σημείωσε, ξεπέρασε όλα όσα είχε σημειώσει με τις προηγούμενες ομάδες του στον εν λόγω θεσμό, από το 2006 μέχρι σήμερα!

Ο ορισμός της «αναγέννησης», ακόμη και στα 35, για έναν ποδοσφαιριστή που όσα χρόνια και αν περάσουν, θα είναι αυτός που έστειλε τον Απόλλωνα Παραλημνίου στα προημιτελικά του θεσμού, όπου θα συναντήσει την Λαμία!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0