Πρόσωπα

Μάρκους Ράσφορντ: Η πιο επιδραστική αλλαγή στην ιστορία της Premier League!

Μάρκους Ράσφορντ: Η πιο επιδραστική αλλαγή στην ιστορία της Premier League!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να ολοκληρώσει το 2022 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επικράτησε με 1-0 της Γουλβς στο «Μολινό», έχοντας για πρωταγωνιστή της τον Μάρκους Ράσφορντ. Αυτός έκρινε την αναμέτρηση, περνώντας στο ματς ως αλλαγή, πράγμα που τον καθιστά τον πιο επιδραστικό παίκτη που έρχεται από τον πάγκο, στα 30 χρόνια της Premier League!

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο ημερολογιακό έτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Γουλβς στο «Μολινό», χάρη στον Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Άγγλος είχε τεθεί εκτός από τον Έρικ Τεν Χαγκ, για κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, πέρασε εν τέλει στο ημίχρονο ως αλλαγή και έκρινε το παιχνίδι, πράγμα που κάνει για 5η φορά στην καριέρα του.

Συμπέρασμα; Κανένας παίκτης στην ιστορία της Premier League δεν έχει σκοράρει τόσες φορές, ερχόμενος από τον πάγκο το γκολ που κρίνει το εκάστοτε παιχνίδι! Κάπως έτσι, ο Μάρκους Ράσφορντ βρήκε δίχτυα για 6η φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος, για 3ο συνεχόμενο ματς και για 65η φορά συνολικά στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, όντας και ο επιδραστικότερος όλων, όταν δεν ξεκινά στην βασική ενδεκάδα…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0