Πρόσωπα

Λουίς Πάλμα: Ο «μίστερ» φάουλ σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελεί ότι καλύτερο διαθέτει ο φετινός Άρης! (video)

Λουίς Πάλμα: Ο «μίστερ» φάουλ σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελεί ότι καλύτερο διαθέτει ο φετινός Άρης! (video)

Ο Άρης δεν κατάφερε να «φύγει» νικητής από την Λιβαδειά απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας χάρις στην αγαπημένη συνήθεια του Λουίς Πάλμα, που δεν είναι άλλη, από το να σκοράρει απευθείας εκτελέσεις φάουλ…

Η εικόνα του Άρη τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η μετάβαση από τον Χερμάν Μπούργος στον Άλαν Πάρντιου επηρέασε συνολικά την λειτουργεία της ομάδας, μένοντας πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, με αρκετούς παίκτες να παρουσιάζουν μεταπτώσεις στην απόδοση τους.

Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόσωπο που από την αρχή της σεζόν δεν σταματά να εντυπωσιάζει με την εξέλιξη του, δείχνοντας πόσο σωστά έπραξε η ομάδα της Θεσσαλονίκης να επενδύσει σε αυτόν, τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Λουίς Πάλμα, περί ου ο λόγος, ήταν ο πρωταγωνιστής για τους «κιτρινόμαυρους» στο παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό, πετυχαίνοντας ακόμα ένα γκολ με εκτέλεση φάουλ.

Έτσι, κατάφερε να πετύχει κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, αφού τη φετινή σεζόν έχει βρει «δίχτυα» με απευθείας εκτελέσεις φάουλ σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε ο Άρης, δηλαδή, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Η αρχή συνέβη τον Ιούλιο για τα προκριματικά του Conference League απέναντι στην Γκομέλ, σκοράροντας το τέταρτο γκολ και «σφραγίζοντας» την πρόκριση στη επόμενη φάση του θεσμού.

Η συνέχεια έγινε για το Κύπελλο Ελλάδας και τη φάση των «16» όπου η ομάδα του Πάρντιου πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Λεβαδειακού με 2-1, περνώντας προβάδισμα πρόκρισης. Στο 63’ ο τερματοφύλακας των Βοιωτών υπέθεσε ότι ο 22χρονος θα απέφευγε την απευθείας εκτέλεση, έπεσε έξω και είδε την μπάλα να «καρφώνεται» στο δεξί παραθυράκι της εστίας του από το τρομερό χτύπημα του φορμαρισμένου επιθετικού.

 

Τέλος, ο άσος από την Ονδούρα ολοκλήρωσε το σερί που έχτισε στη σημερινή (21/12) αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό, όπου έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία στο 64’ με ένα «ασύλληπτο» γκολ από πολύ μακρινή απόσταση.

Συνολικά, αποτελεί την «αποκάλυψη» του φετινού Άρη, έχοντας σε 18 αναμετρήσεις 9 γκολ και τέσσερις ασίστ. Μάλιστα, το καλοκαίρι απορρίφθηκε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον Πάλμα από ομάδα του MLS, ενώ τις προηγούμενες ημέρες φέρετε η Άντερλεχτ να κινήθηκε δυναμικά για την απόκτηση του.

Από την πλευρά του, Θόδωρος Καρυπίδης κοστολογεί τον παίκτη πάνω από 4-4,5 εκατ. ευρώ και αντιλαμβάνεται πως οι μετοχές του μόνο ανοδική πορεία θα έχουν, όσο θα συνεχίζει στους ρυθμούς που έχει τη φετινή σεζόν.

Χρήστος Λόης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0