Πρόσωπα

Τρία γκολ σε Κύπελλο Αγγλίας, για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια ο Βάρντι! (vid)

Τρία γκολ σε Κύπελλο Αγγλίας, για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια ο Βάρντι! (vid)

Σαν το παλιό, καλό κρασί, φαίνεται πως λειτουργεί ο Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος ναι μεν μεγαλώνει ηλικιακά, αλλά επί της ουσίας, δεν έπαψε ποτέ να είναι αποτελεσματικός. Σκόραρε και πάλι με την φανέλα της Λέστερ και ισοφάρισε το... ατομικό του ρεκόρ στα Κύπελλα της Αγγλίας, για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια!

Έχει φτάσει πλέον τα 35 του χρόνια. Ναι, δεν του φαίνεται, πιθανώς δεν καταλάβαμε γιατί παρέμεινε και για… πάντα στη Λέστερ, όμως κάθε φορά που ο Βάρντι σκοράρει με την φανέλα των «αλεπούδων», μπαίνει στην συζήτηση το «Jamie is having a party»!

Αυτό συνέβη για ακόμη μία φορά, στην εξόρμηση της Λέστερ στην έδρα της Μίλτον Κέινς Ντονς, με τον Άγγλο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με εξαιρετική κεφαλιά, και επί της ουσίας, να «ισοφαρίζει» ένα ατομικό του ρεκόρ, που κρατά 11 χρόνια!

Τι εννοούμε με αυτό; Με το γκολ που έστειλε και… επίσημα τη Λέστερ στους «8» του Λιγκ Καπ, ο Βάρντι έφτασε τα 3 στον τρέχοντα θεσμό. Ποτέ, πλην της σεζόν 2011-12, δεν είχε κάνει κάτι ανάλογο, όταν και τότε, όντας στα 24 του χρόνια, είχε σκοράρει τρεις φορές στο FA Cup!

 

Έκτοτε, ο Βάρντι κυμαινόταν μεταξύ των μηδενικών και των δύο γκολ ανά χρονιά, είτε μιλάμε για το FA Cup, είτε για το Λιγκ Καπ! Φέτος όμως, έχει ήδη… τρία. Μήπως ήρθε η ώρα, στα 35 του χρόνια, ο πρώην πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ της Premier League, να καταρρίψει ακόμη ένα ρεκόρ;

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0