Πρόσωπα

«Έγραψε» ιστορία στον Πειραιά ο Μαρσέλο: Η πρώτη φορά στην καριέρα του με δύο γκολ στο ίδιο ματς! (video)

«Έγραψε» ιστορία στον Πειραιά ο Μαρσέλο: Η πρώτη φορά στην καριέρα του με δύο γκολ στο ίδιο ματς! (video)

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, ακόμη και ένας τόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής όπως ο Μαρσέλο, μπορεί να μην είχε καταφέρει να σκοράρει δις στην ίδια αναμέτρηση. Γεγονός φυσικά που καταρρίφθηκε απέναντι στον Ατρόμητο, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκει δίχτυα δύο φορές στο ίδιο ματς, για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Σχετικά Άρθρα

Έχει κατακτήσει τα πάντα. Έξι πρωταθλήματα Ισπανίας και πέντε Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης. Τρία Σούπερ Καπ Ισπανίας, δύο εγχώρια Κύπελλα και τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ. Θεωρείται «θρύλος» για τους Μαδριλένους, είναι ο μοναδικός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή, με τόσους τίτλους, με μία ομάδα, συνδυαστικά και με τα ευρωπαϊκά τρόπαια που έχει στην συλλογή του.

Και όμως, ακόμη και για τον Μαρσέλο, απέμενε κάτι που δεν είχε πραγματοποιήσει ποτέ. Τι ήταν αυτό; Να σκοράρει δύο φορές στο ίδιο ματς. Πριν την έναρξη της συνάντησης του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Μαρσέλο είχε σκοράρει 38 φορές με την φανέλα της Ρεάλ και τρεις φορές με τη Φλουμινένσε. Πρακτικά λοιπόν, 41 φορές από το 2006 και έπειτα.

Ποτέ δεν κατάφερε επίσης να βρει δίχτυα για περισσότερες από πέντε περιπτώσεις στην ίδια σεζόν. Το έκανε μόνο την σεζόν 2017-18, στην τελευταία δεκαετία, ενώ ανάλογοι ήταν και οι αριθμοί του την διετία 2007-09, όπου και πάλι με πέντε γκολ, είχε καταφέρει να διακριθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον, έμελλε στην 6η του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό, να κάνει κάτι που δεν κατάφερε ποτέ. Ούτε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου… Να σκοράρει δύο φορές στο ίδιο ενενηντάλεπτο, πράγμα που σημαίνει πως απέναντι στον Ατρόμητο, ο Μαρσέλο «έγραψε» ιστορία.


Στατιστικά πάντως, σκοράρει σε διοργάνωση Κυπέλλου, για πρώτη φορά μετά από μία διετία και την ήττα με 4-3 από τη Σοσιεδάδ, το 2020…


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0