Πρόσωπα

Τήρησε την υπόσχεσή του ο Γκρίλις και πανηγύρισε όπως του είπε ο μικρός Φίνλεϊ! (video)

Τήρησε την υπόσχεσή του ο Γκρίλις και πανηγύρισε όπως του είπε ο μικρός Φίνλεϊ! (video)

Πριν από μία εβδομάδα, ο Τζακ Γκρίλις επισκέφτηκε τον μικρό… Φίνλεϊ, ο οποίος είχε όνειρο να τον αντικρίσει από κοντά. Έξω από το γήπεδο, να μιλήσει μαζί του και στο τέλος της κουβέντας, του ζήτησε μία χάρη. Να πανηγυρίσει όπως του είπε! Και ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι δεν τον ξέχασε, όταν έκανε το 6-1 για την Αγγλία, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μπορεί να έχει κατακριθεί πολύ από άπαντες στο «Νησί», αλλά κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει αρνητικά το ανθρώπινο στοιχείο που διακρίνει τον Τζακ Γκρίλις. Ακόμη και αν κόστισε 100 εκατομμύρια στη Μάντσεστερ Σίτι, ακόμη και αν η τιμή ήταν ιδιαίτερα υπερβολική, για τον πρώην αρχηγό της Άστον Βίλα.

Ωστόσο, ο Τζακ Γκρίλις μπορεί να αισθάνεται πως δικαιολόγησε μία «λαϊκή» φράση, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή που επισημαίνει πως το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας.

Διότι ο Άγγλος, σκόραρε στο 6-2 της Εθνικής του ομάδας απέναντι στο Ιράν, έκανε το 6-1 και δεν ξέχασε έναν από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του. Τον μικρό Φίνλεϊ, ο οποίος του ζήτησε να έρθουν σε επαφή και ο Γκρίλις δεν του χάλασε το χατίρι. Πήγε να τον συναντήσει. Και στο τέλος της συζήτησής τους, ο νεαρός φίλος της Μάντσεστερ Σίτι, του πρότεινε έναν… καινοτόμο πανηγυρισμό.

Ο Άγγλος του υποσχέθηκε πως θα τον υλοποιήσει. Πως θα τον κάνει πράξη την επόμενη φορά που θα βρει δίχτυα φέτος. Και το έκανε πράγματι. Έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, μετουσίωσε σε ασίστ την πάσα του Γουίλσον και πανηγύρισε όπως του είπε ο νεαρός θαυμαστής του. Τι υπέροχη στιγμή, από τον… εξαιρετικό Τζακ Γκρίλις, σε μία ιστορία που ο Φίνλεϊ δύσκολα θα λησμονήσει.


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0