Πρόσωπα

Νίκο Γουίλιαμς: Το πρώτο «διεθνές» γκολ της καριέρας του, με όλες τις ομάδες της Εθνικής Ισπανίας! (video)

Νίκο Γουίλιαμς: Το πρώτο «διεθνές» γκολ της καριέρας του, με όλες τις ομάδες της Εθνικής Ισπανίας! (video)

Έχει αγωνιστεί με την Ισπανία U18, αυτή της U21 και πλέον και με το ανδρικό τμήμα. Ποτέ δεν είχε καταφέρει να σκοράρει. Η ώρα όμως είχε φτάσει. Και ο Νίκο Γουίλιαμς δεν θα ξεχάσει… ποτέ το φιλικό απέναντι στην Ιορδανία!

Μπορεί να μοιάζει οξύμωρο, αν αναλογιστεί κανείς πως μιλάμε για ένα μέσο που πατά περιοχή και μάλιστα είχε σκοράρει πριν από μερικές μέρες με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά είναι μία πραγματικότητα…

Ο Νίκο Γουίλιαμς, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε τρία πλέον, διαφορετικά «τμήματα» με την εθνική ομάδα της χώρας του, δεν είχε καταφέρει ποτέ να πανηγυρίσει με την Εθνική Ισπανίας. Ούτε στην U18, ούτε στην U21 και φυσικά ούτε στην ανδρική ομάδα, με την οποία αισίως έφτασε τις 3 συμμετοχές.

Η αναμονή όμως τελείωσε και το πρώτο του γκολ με την «φούρια ρόχα» είναι γεγονός… Σε φιλική αναμέτρηση, απέναντι στην Ιορδανία, έκανε το 3-0 και σαφώς… πανηγύρισε ! Το όνειρο πραγματοποιήθηκε στα 20 του χρόνια και στην 11η του συμμετοχή με την φανέλα της Ισπανίας αθροιστικά, αποδείχθηκε και η… φαρμακερή!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0